Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2014

Συνεχίζεται η αντίσταση του Κουτσούμπα και του ΚΚΕ στον Φασισμό από τις..... Βρυξέλες και το Ευρωκοινοβούλιο!!!

Γράφει ο Αινείας

Διαβάζοντας την πολιτική θεματολογία των ημερών έπεσα σε μια είδηση που αφορούσε το τελευταίο κόμμα - σταλινικό κατάλοιπο της Μεσογείου, ΚΚΕ. Ο Γ.Γ. του βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις Βρυξέλλες για να ηγηθεί μιας.... εκδήλωσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του ΚΚΕ και με... χορηγό την Ε.Ε..!!!

Αφού λοιπόν ο Κουτσούμπας κάλεσε στη συνεστίασή (Σωστή είναι η λέξη γιατί για... φαγοπότι και dolce vita πήγαν οι "σύντροφοι" στις Βρυξέλλες) του τα κόμματα του... 0,5% από όλη την Ευρώπη - μέχρι και το "κόμμα" Βοημίας – Μοραβίας καλέστηκε του οποίου η νεολαία λόγω των στυγνών αντεθνικών του θέσεων είχε τεθεί εκτός νόμου - τους μίλησε για τη συνέχιση του.... "αντιμπεριαλιστικού" αγώνα τους "στο πλευρό των εργατών", μέσα από το... ευρωκοινοβούλιο (το άνδρο του κεφαλαίου και των μονοπωλίων, όπως το χαρακτήρισε)!

Δε χρήζει σοβαρού σχολιασμού το παραπάνω αλλά αυτό που αξίζει να.....
σημειώσουμε είναι μια αποστροφή του λόγου του Γ.Γ. του ΚΚΕ εναντίων των "φασιστών σε Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης".

"Το φασιστικό τέρας και τότε και τώρα είναι δημιούργημα του καπιταλιστικού συστήματος, γεννιέται στα σπλάχνα του, δεν είναι, όπως θέλουν να το παρουσιάσουν, κάτι έξω από αυτό. Ο φασισμός είναι η ακραία φωνή του κεφαλαίου που αξιοποιείται ως η "αιχμή του δόρατος" της καπιταλιστικής εξουσίας ενάντια στο εργατικό κίνημα.  Χρησιμοποιεί τις συνθήκες της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας για να δυναμώσει, έχοντας στήριξη από το κεφάλαιο ή μερίδες του, καθώς και από τον κρατικό μηχανισμό..."

Αν αυτό δεν είναι θράσος τότε τι είναι άραγε;!
Το ΚΚΕ να κατηγορεί τους "φασίστες" για.... συστημικούς που δημιουργήθηκαν από τους.. καπιταλιστές μέσα από το άνδρο του Καπιταλισμού και με πωλήσεις των... σταθμών/εφημερίδων του σε Off Shore εταιρίες.
Το ΚΚΕ να μιλά για εκμετάλλευση των συνθηκών της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας όταν το ίδιο έχει ασκήσει βέτο λόγω.....δημοκρατίας ακόμη και να υποστεί έλεγχο στα βιβλία εσόδων - εξόδων του, το ίδιο κόμμα που φρόντισε να σταθεί έμπρακτα στο "πόπολο" και συγκεκριμένα στα μέλη του όταν χρησιμοποιώντας τη... δημοκρατία τους απέλυσε εν μια νυκτί και χωρίς να τους αποδώσει ούτε τα δεδουλευμένα.
Το ΚΚΕ να μιλά για στήριξη του κεφαλαίου στους"φασίστες" όταν έχει αποδειχθεί η οικονομική του συσχέση του με τον "Γερμανό" τους...πρώην  "πράκτορες της Στάζι" και τις μουσικές σκηνές του κέντρου των Αθηνών.

"Σύντροφοι" το "φασιστικό τέρας" δε γεννήθηκε... Προϋπάρχει και θα πάρει την εκδίκησή του για τα αίσχη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου όταν και ως γνωστά ερπετά προσπαθήσατε - και καταφέρατε στη Ρωσία - όταν ο λαός πολεμούσε Πατρίδα - Πίστη - Ελευθερία να καταλάβετε την εξουσία με δόλιο τρόπο, όπως προστάζει η φύση σας.
Το ΚΚΕ να μιλά για... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών