Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2014

Πρώην και νύν στελέχη της ΔΗΜΑΡ για τον Φ.Κουβέλη: "Είσαι τελειωμένος μπάρμπας... Άδειασέ μας τη γωνιά"

Για τον Φώτη Κουβέλη έχουμε πει και γράψει πάρα πολλά.... Τώρα που φθάνει το τέλος της πολιτικής του σταδιοδρομίας και του συνονθυλεύματός του ας αφήσουμε να μιλήσουν για αυτόν τα πρώην και νυν στελέχη - σύντροφοι του..."μετριοπαθή πολιτικού με τις δημοκρατικές ευαισθησίες" όπως παρουσιαζόταν από τα κατεστημένα ΜΜΕ.

Χωμενίδης- Πρώην μέλος της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ - φίλος του Φ. Κουβέλη:

«Ο καημένος ο μπαμπάς τσιλιμπούρδισε στα γεράματα, πλανεύτηκε από κάτι παλιοκόριτσα και εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία. Σύντομα όμως κατάλαβε το σφάλμα του. Τον είπαν "μπάρμπα" στα καμπαρέ, τον.....
ξάφρισαν και τον εγκατέλειψαν μεθυσμένο σε ένα τραπέζι ξημερώματα, τα γκαρσόνια να τον σκουντάνε για να φύγει, οι "λεγάμενες" να τρώνε τις οικονομίες του με τους αγαπητικούς τους. Σηκώθηκε ο φουκαράς ο μπαμπάς, ήπιε τέσσερα καλμόλ για τον πονοκέφαλο, έστρωσε τα τσαλακωμένα ρούχα του και πήρε κούτσα-κούτσα το δρόμο για το σπίτι. Η μαμά -αγία γυναίκα- αντί να του κλείσει την πόρτα στα μούτρα, τον καλοδέχθηκε και του γέμισε μια λεκάνη ζεστό νερό για να κάνει ποδόλουτρο. Απαγόρεψε επίσης στα παιδιά να μιλάνε για το σφάλμα του. Όλοι στο σπίτι τον κοιτούν με τρυφερότητα. Και με τόσο, μα τόσο, οίκτο...».  

Π. Πανούσης - Μέλος ΠΕ ΔΗΜΑΡ:

«Πίστευα πρόεδρε ότι θα έπαιρνες την πρωτοβουλία για μια ομαλή διαδοχή. Δεν βλέπω όμως τίποτα. Έχεις ιστορική ευθύνη. Όχι για τη ΔΗΜΑΡ γιατί έχει τελειώσει, για την Ανανεωτική Αριστερά. Σ΄αυτό το Συνέδριο η απόφαση που θα πάρουμε είτε θα της δώσει την χαριστική βολή είτε θα δώσει ελπίδα για το μέλλον».

Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ ζήτησε την άμεση παραίτηση του Κουβέλη και την επίσπευση των διαδικασιών για αλλαγή ηγεσίας του κόμματος.

Υ.Γ.
Η ΔΗΜΑΡ πραγματοποιεί αυτή την περίοδο το 3ο συνέδριο - περισσότερα είναι τα συνέδρια από τα χρόνια ύπαρξής της - κύκνειο άσμα της...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών