Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2014

Ο «ΚΟΚΚΙΝΟΣ» ΠΡΥΤΑΝΗΣ (ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ…) ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

tsipras-mylopoulos-koyrakhs.preview
Το’ χουν αυτό οι πάσης φύσεως αριστεροί, άλλα να λένε κι άλλα να πράττουν, με γνώμονά τους τα… καλά και συμφέροντα τες ψυχές ημών! 
Έτσι, ο γνωστός πρώην πράσινος και νυν κόκκινος πρύτανης Μυλόπουλος (πιο γνωστός ως πρύτανης της χρυσής λεκάνης…), αφορίζει στα λόγια (τα μεγάλα!) τα ιδιωτικά πανεπιστήμια:
«H προοπτική ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων και η αναγνώριση των πτυχίων των κολεγίων από την κυβέρνηση διαμορφώνουν ένα νέο δυσοίωνο τοπίο στην Παιδεία, το οποίο μας.....
επαναφέρει δεκαετίες πίσω, στην εποχή της Ψωροκώσταινας, τότε που σπούδαζαν μόνο τα παιδιά των πλούσιων οικογενειών. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτόν τον εφιάλτη να γίνει πραγματικότητα….».
Αλλά, αποκαλύπτεται ότι στην πραγματικότητα τυγχάνει επισκέπτης καθηγητής σε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Κύπρου, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας, το οποίο τον χρησιμοποιεί για διαφημιστικούς λόγους:
«Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ενισχύεται στο ακαδημαϊκό του προσωπικό καθώς τρεις πρώην πρυτάνεις κορυφαίων ελληνικών πανεπιστημίων θα εργάζονται ως επισκέπτες καθηγητές. Πρόκειται για τους καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο, πρώην πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, καθηγητή Πάρη Τσάρτα, πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου και καθηγητή Θόδωρο Παπαθεοδώρου, πρώην πρύτανη Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και πρώην υφυπουργό Παιδείας της Ελλάδας».
(ΥΓ) 1: Παρεμπιπτόντως, οι δύο τελευταίοι είναι στελέχη και υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΔΗΜΑΡ…
(ΥΓ) 2: (Αριστεροί) Δάσκαλοι που διδάσκατε και νόμον δεν κρατείτε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών