Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2014

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

arxigos-xa900__article


Ήταν Ιανουάριος του 1993 όταν εκδόθηκε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όλοι πιστεύανε ότι θα ήταν  μία αποτυχία και ότι θα εξέδιδε το πολύ δέκα με είκοσι φύλλα. Για μια ακόμη φορά μετρούσαν τα πράγματα με τα δικά τους μέτρα και δεν υπολόγιζαν τι είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τι σημαίνει Πίστη, τι σημαίνει επιμονή. 
Πριν 21 ολόκληρα χρόνια έγραφα το κύριο άρθρο της εφημερίδας αυτής η οποία δεν υπήρξε ουδέποτε μία έκδοση ανάμεσα σε όλες τις άλλες, αλλά ένα όργανο μάχης των Ελλήνων Εθνικιστών. Σήμερα 21 χρόνια μετά, μέσα από.....
το κελί μιας φυλακής εξακολουθώ να γράφω και να πιστεύω τα ίδια πράγματα χωρίς να υπολογίζω τις συνέπειες, τις διώξεις και τα σίδερα μέσα στα οποία με έχουν κλείσει.
Όσοι γνωρίζουν την ιστορία της Χρυσής Αυγής θα θυμούνται ότι από τον πρώτο ακόμη χρόνο προσπάθησαν να στήσουν μια προβοκάτσια και να μας θέσουν εκτός νόμου. Το επανέλαβαν κι αργότερα. Απέτυχαν όλοι όπως θα αποτύχει και ο εμπαθής κι ανασφαλής βουλιμικός της εξουσίας Σαμαράς, ο οποίος και αυτός θα αποτύχει στο τέλος. Θα θυμίσω στους νεότερους την πρώτη μεγάλη προβοκάτσια κατά της Χρυσής Αυγής όταν σε ένα Λύκειο των Αμπελοκήπων εμφανίστηκε μία μαθήτρια και κατήγγειλε ότι Χρυσαυγίτες της είχαν χαράξει στο μέτωπο έναν αγκυλωτό σταυρό.
Τότε οι φυλλάδες και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και μιλάμε για τις αρχές της δεκαετίας του ’90 μιλούσαν για εντάλματα συλλήψεως και κλείσιμο της Χρυσής Αυγής. Το ίδιο και τα κανάλια γεμάτα χολή κατά της Χρυσής Αυγής. Είναι μια ιστορία που κρατάει πολλά χρόνια λοιπόν… Όμως ήρθε ο ιατροδικαστής να εξετάσει την μαθήτρια και έβγαλε το επιστημονικό του συμπέρασμα ότι κανένας δεν είχε χαράξει την μαθήτρια στο μέτωπο, αλλά είχε γίνει τατουάζ με την θέλησή της! Την πανηγυρική μας δικαίωση και την αθωότητά μας παρέλειψαν να την αναφέρουν οι “νταβατζήδες” των φυλλάδων και των καναλιών που ακόμη σήμερα κυβερνούν τον τόπο.
Μάλιστα, τότε, με αφορμή το φανταστικό χάραγμα της μαθήτριας είχε γίνει και διαδήλωση στο κέντρο των Αθηνών στην διάρκεια της οποίας οργισμένοι αναρχομπολσεβίκοι έπαιρναν δια της βίας τα φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή από τα περίπτερα τα οποία έκαψαν έξω από την Βουλή! Καμμία διαμαρτυρία όμως από τους “δημοκράτες” και τους δήθεν υπέρμαχους της ελευθερίας των Ιδεών… 
Πρωτοπόρος όλα αυτά τα χρόνια η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στους εθνικούς αγώνες. Στην πρώτη γραμμή ενάντια στην προδοσία των Ιμίων, στην αισχρή παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους από τους γραικύλους και ακόμη αντίθετη με την ένταξη της Ελλάδος στη ζώνη του Ευρώ. Γράφαμε τότε ότι είναι ζήτημα εθνικής ανεξαρτησίας, της εθνικής ανεξαρτησίας που παρέδωσαν με το μνημόνιο οι εθνικοί μειοδότες του μνημονίου. 
Εικοσιένα χρόνια πέρασαν και η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει πρωτοπόρος στους εθνικούς αγώνες και θα παραμείνει και μέσα από αυτές τις σελίδες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, θα εκφράζω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου την εθνική Αλήθεια όσο ακριβό κι αν είναι το τίμημα και αυτό σας το λέει ένας άνθρωπος που ευρίσκεται σήμερα άδικα και παράνομα φυλακισμένος από ένα αμαρτωλό καθεστώς.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/n.g.-michaloliakos-h-pisth-einai-pio-dunath-apo-th-fwtia#ixzz3HXvBDuYy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών