Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2014

Καλύτερα «Φασίστες», παρά Ξεφτίλες! Οι πολιτικάντηδες διαστρεβλώνουν το μήνυμα του “ΟΧΙ”


Καλύτερα «Φασίστες», παρά Ξεφτίλες! Οι πολιτικάντηδες διαστρεβλώνουν το μήνυμα του “ΟΧΙ”

Η σημερινή Εθνική Επέτειος της ενάρξεως του Έπους του 1940, δίνει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστώσει ο καθένας την αθλιότητα της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, μέσω των λόγων και έργων των πρωταγωνιστών του αντισυνταγματικού τόξου.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας αποκομμένος από τα δεινά του Λαού και συνειδητά ταγμένος στο μέτωπο των υποτακτικών στα κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων, δήλωσε από την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται με αφορμή την στρατιωτική παρέλαση για μια ακόμη φορά «αισιόδοξος πως θα βγούμε νικητές από την κρίση». Το αναπαράγει δε με τέτοια συχνότητα, ώστε.....
κινδυνεύει να ξεπεράσει ακόμη και τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος κάθε 3 εβδομάδες μας βγάζει από το Μνημόνιο. Ενδεικτική της υποκρισίας η δήλωση «υποφέρουμε, το ξέρω»!
Τι ξέρετε κύριε Πρόεδρε; Πότε βιώσατε το 1/100 αυτών που καθημερινά βιώνει ο μέσος Έλληνας; Μάλιστα είναι τόση η συμπόνιά του για την δραματική κατάσταση του Ελληνικού Λαού, ώστε απευθυνόμενος προς τον γραφικό δήμαρχο Θεσσαλονίκης τον ρώτησε «Πίνουμε κανένα ποτηράκι;».
Ούτε κουβέντα βεβαίως από τον Πρόεδρο για τα πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα που απαγόρευσαν ξανά στον Λαό μας να παρακολουθήσει τις παρελάσεις, λόγω του φόβου των στελεχών των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Μα που είναι εν τέλει η μεγαλοπρεπής δημοφιλία τους που καταγράφεται σε όλες τις μετρήσεις των δημοσκοπικών εταιρειών;
Την ίδια ώρα κατά την οποία οι Τούρκοι αλωνίζουν σε Αιγαίο και Κύπρο, δίχως την παραμικρή αντίδραση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, το «αιώνιο ταλέντο» της πολιτικής σκηνής και δυστυχώς για το Έθνος, υπουργός Εθνικής Άμυνας, Αβραμόπουλος προέβη στις ακόλουθες εξοργιστικές δηλώσεις: «στέλνουνε ένα μήνυμα προς ολόκληρο τον κόσμο, προς την ευρύτερη γειτονιά μας και τους Έλληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη ότι η Ελλάδα είναι όρθια, περήφανη, με κύρος, αξιοπρέπεια και δύναμη»! Βεβαίως αυτές είναι δηλώσεις προς τους εγχώριους δημοσιογράφους, διότι στα διεθνή φόρα και όπου η Πατρίδα το απαιτεί, ο κύριος Αβραμόπουλος λάμπει δια της εκκωφαντικής σιωπής του.
Το φετινό βραβείο αλαζονείας του μεταπολιτευτικού πολιτικαντισμού, ανήκει πάραυτα, δικαιωματικά, στον υπουργό Παιδείας, Α. Λοβέρδο στον οποίο και προσωποποιήθηκε το χάλι της Χούντας των Μνημονίων. Ο υπουργός Παιδείας λοιπόν, ξέχασε να παραβρεθεί στην καθιερωμένη δοξολογία και παρουσιάστηκε μονάχα στην κατάθεση στεφάνου και στην παρέλαση. Ως «γενναίος πολιτικός άνδρας» που αναλαμβάνει τις ευθύνες του, διέταξε ΕΔΕ προκειμένου να βρεθούν εκείνοι που δεν πρόσθεσαν στο πρόγραμμά του την δοξολογία!
Έλληνες και Ελληνίδες, οι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων οι οποίοι συναποτελούν το αισχρό και αντεθνικό αντισυνταγματικό τόξο, δεν δικαιούνται να επικαλούνται τον ηρωικό Αγώνα των Προγόνων μας, έχοντας μάλιστα το θράσος να τον ταυτίζουν με τη σημερινή κατάντια στην οποία έχουν βυθίσει την Πατρίδα. Αποτελεί Ύβρη έναντι των Ηρώων του Έθνους, να τους επικαλούνται οι υποτακτικοί της Μέρκελ και των διεθνών δανειστών, που ξεπουλούν τα πάντα και εξαθλιώνουν το Λαό μας.
Στην πραγματικότητα και μακριά από τα δημοσιογραφικά τερτίπια, το αντισυνταγματικό τόξο μισεί την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940, διότι τις χρυσές σελίδες δόξης τις έγραψε ενωμένος ο Λαός μας, με μπροστάρη τον Στρατό, υπό το άγρυπνο βλέμμα και την σοφή καθοδήγηση αυτού που με απαξιωτική διάθεση αποκαλούν «φασίστα», του Ιωάννη Μεταξά, του Ηγέτη της Νίκης.

Έτσι αποκαλούν διαχρονικά οι ψευτοδημοκράτες του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, όσους αντιστέκονται και ορθώνουν το ανάστημά τους σε όσους επιβουλεύονται την Πατρίδα και το Λαό μας. Τότε ήταν ο Μεταξάς, σήμερα είναι η Χρυσή Αυγή. Ανήμερα λοιπόν της μεγαλειώδους Εθνικής Επετείου, δυνάμεθα εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές να αποδώσουμε και τα δέοντα στους αντιπάλους, συμφώνως προς το πνεύμα της ημέρας: ΚΑΛΥΤΕΡΑ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΠΑΡΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών