Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2014

Ο "δεξιός" Βορίδης μας προετοιμάζει..."Θα γίνουμε αποικία των.... λαθρομεταναστών!!!!!!!"


Προαναγγελία μαζικής εισβολής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα από τον τσεκουράτο Βορίδη

Στα πλαίσια της διάσκεψης με θέμα «H Υγεία στη Μεσόγειο», που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη το διήμερο 27 και 28 Οκτωβρίου, ο υπουργός Υγείας της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, Βορίδης, προχώρησε στην αποκάλυψη πως μέχρι το τέλους του έτους αναμένονται περισσότεροι από 31.000 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!
Μόλις πριν μερικές εβδομάδες, ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν εκείνος ο οποίος από την εκδήλωση των 40 ετών από την ίδρυση του πατριδοκάπηλου μορφώματος, περηφανευόταν πως καταπολέμησε την λαθρομετανάστευση. Η εξαγγελία άλλωστε περί ανακατάληψης των πόλεων από.....
τους λαθρομετανάστες, υπήρξε προεκλογική του δέσμευση. Αν και τότε δεν τόλμησε να θίξει το θέμα, προκειμένου να μη χαλάσει το κλίμα ευφορίας και εξαπάτησης της κοινής γνώμης, εντούτοις από τη Ρώμη και τη διάσκεψη που έλαβε χώρα εκεί, ο Βορίδης παρουσιάστηκε ανήσυχος.
«Μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να ξεπεράσουν τα 31.000 άτομα», επισήμανε ο Βορίδης, συμπληρώνοντας πως «επιφέρουν τεράστιο βάρος για το σύστημα Υγείας σε επίπεδο υποδομών και πόρων, καθώς πρέπει να καλυφθούν οι άμεσες και μακροχρόνιες ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης των αιτούντων άσυλο και των παρανόμως εισερχομένων μεταναστών, παρότι η χώρα διανύει περίοδο κρίσης και οικονομικών περιορισμών».
Ο Βορίδης βεβαίως δεν πρωτοτυπεί. Επαναλαμβάνει όσα έχει από μακρού χρόνου επισημάνει η Χρυσή Αυγή, σχετικά με τα δεινά που επιφέρει στους Έλληνες και στην Πατρίδα το κύμα των λαθρομεταναστών. Επιπρόσθετα, οι αποκαλύψεις Βορίδη έρχονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τα πεπραγμένα και τις προθέσεις της Χούντας την οποία υπηρετεί και η οποία κάνει τα πάντα για να καταστήσει τη χώρα παράδεισο για τους παράνομους εισβολείς.
Επί της ουσίας, το μείζον και εξαιρετικά κρίσιμο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης δεν βρίσκεται στην ατζέντα των νταβατζήδων της ενημέρωσης. Και πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό από τη στιγμή που κατ' εντολή της Χούντας, παρουσιάζεται η εικόνα μιας επίπλαστης και ψευδεπίγραφης κοινωνικής αρμονίας, η οποία επιτάσσει να συκοφαντείται η πολιτική εκείνη δύναμη που τολμά να την αμφισβητήσει. Με απλά λόγια, το ζήτημα λαθρομετανάστευση αποτελεί ταμπού για τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και αποτελεί απαγορευμένο καρπό για την εγχώρια παραπληροφόρηση. Τι σημασία έχουν οι καραβιές των λαθροεισβολέων σε μια περίοδο που πρέπει καθημερινά να συκοφαντείται και να σπιλώνεται η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας;
Επιπλέον, το θέμα «ρατσισμός» είναι στην επικαιρότητα επί ένα και πλέον έτος, καθώς κατ' αυτό τον τρόπο επιχειρείται να πληγεί η εικόνα της Χρυσής Αυγής. Πώς όμως να δικαιολογηθεί η άνοδος του ρατσισμού στην Ελλάδα, όταν στη χώρα διαβιούν παρανόμως εκατομμύρια λαθρομετανάστες και ταυτόχρονα, εισβάλλουν ακόμη περισσότεροι;
Κατά συνέπεια, θα ήταν φρόνιμο ο υπουργός Υγείας να θίξει το ζήτημα -για το οποίο χύνει κροκοδείλια δάκρυα στο εξωτερικό- στο υπουργικό συμβούλιο της Χούντας και στα τσοντοκάναλα των νταβατζήδων της ενημέρωσης, που συνειδητά εξαπατούν και εμπαίζουν τον Ελληνικό Λαό. Διότι το να θίγει επιφανειακά το θέμα σε διασκέψεις άνευ ουσίας προς άγραν πατριωτικών ψήφων, απλώς τον εκθέτει περαιτέρω.
Ας μη λησμονούμε άλλωστε, πως έχει καταθέσει τα «εθνικά» διαπιστευτήριά του: από το «κόκκινη κάρτα στους λαθρομετανάστες» μέχρι την ψήφιση του αντιρατσιστικού εκτρώματος παρεμβάλλεται το χάος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών