Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2014

ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ» ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «ΞΕΧΑΣΕ» ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ Ι. ΜΕΤΑΞΑ

metaxas 1
Γράφει η Νίνα Ασίμοβα

Το κόμμα του Καμμένου, συνυπεύθυνου της δυστυχίας μας, μιας και ήταν επί πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργός ενός απ’ τα δύο κόμματα που μας οδήγησαν στην καταστροφή, εμφανίζεται ως «πατριωτικό». Και είχε καταφέρει στο παρελθόν να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την ψήφο ουκ ολίγων αγνών πατριωτών, που δίστασαν να κάνουν το μεγάλο βήμα προς την Χρυσή Αυγή. Για τι είδους «πατριωτικό» κόμμα πρόκειται, φαίνεται από την ανακοίνωσή του για την 28η Οκτωβρίου, στην οποία «ξέχασε» τον πρωθυπουργό του «ΟΧΙ» και Πατέρα της Νίκης, Ι. Μεταξά:
«Το μεγάλο “Όχι” του 1940 είναι παράδειγμα δύναμης και για το μεγάλο “Όχι” του ελληνικού λαού σήμερα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα .......
συνεχίσουμε αμείωτο τον αγώνα για την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και το τέλος της κατοχής από το Δ’ (οικονομικό) Ράιχ. Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να αποφασίσει επιτέλους να απαιτήσει από την κυβέρνηση της Αλβανίας κάθε συνδρομή της, ώστε να αποκατασταθεί μια εκκρεμότητα δεκαετιών: Να βρεθούν και να θαφτούν στα κοιμητήρια της Βορείου Ηπείρου τα κόκαλα των χιλιάδων Ελλήνων αξιωματικών και φαντάρων που έπεσαν στα εκεί χώματα, τιμώντας την Ελληνική σημαία, πιστοί στις αξίες του Έθνους».
Και δεν είναι τυχαίο που ο Καμμένος και οι συν αυτώ συμφώνησαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, να γίνουν η 14η συνιστώσα του. Άμα δεν ταιριάζανε, δε θα συμπεθεριάζανε. Να μας λείπουνε τέτοιοι «πατριώτες»! Οι δε αγνοί Έλληνες που παρασύρθηκαν από το συστημικό αυτό κόμμα, έχουν πλέον μία και μόνη επιλογή: την Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών