Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 13, 2014

ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

metopo
7 χρόνια πριν…Ζούμε στην Ελλάδα του 2007, σε μια κοινωνία «πλέρια» δημοκρατική, τπν οποία κυβερνούν οι δεξιοί και ιδεολογικά ποδηγετούν οι αριστεροί! Σε μια χώρα στην οποία όλοι πράγματι είναι ό,τι δηλώσουν σύμφωνα με τπν ρήσπ του δημοσιογρά­φου Πωπ, που αργότερα επανέλαβε ο ζωγράφος Τσαρούχης. Εν ονόματι της δημοκρατίας τους οι «προοδευτικοί» υποστηρίζουν ότι οι μουσουλμάνοι πρέπει να μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται σαν «Τούρκοι» και οι ελάχιστες χιλιάδες των ψηφοφό­ρων του Ουρανίου Τόξου να αυτοπροσδιορίζονται σαν «εθνικά μακεδόνες».
Εμείς, δηλώνουμε Εθνικιστές και είμαστε ένα.....
νόμι­μο πολιτικό κόμμα,’ που έχει υποβάλει την σχετική προς τούτο δήλωση στον Άρειο Πάγο και έχει συμμετάσχει αυτοτελώς -σε δύο εκλογικές ανα­μετρήσεις και επίσημα συνεργαζόμενο σε άλλες τέσσερις. Όμως, οι μεγάλοι ενπμερωτές μας, τα αφεντικά των ΜΜΕ απέναντι στα οποία τρέμουν βουλευτές, υπουργοί και πρωθυπουργοί, επιμένουν «νεοναζιστική συμμορία»!
Στις 27 Οκτωβρίου του 2007 το Μέτωπο Νεολαί­ας και το περιοδικό Αντεπίθεση διοργάνωσε τπν 7η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας. Λύσσαξαν οι πλη­ρωμένοι κονδυλοφόροι του συστήματος. Και τι δεν έγραψαν! Σωρεία συκοφαντικών δημοσιευμάτων- με τίτλους όπως «Ρατσιστικές επιθέσεις» (ΝΕΑ), «Διπλό κτύπημα ακροδεξιών» (Ελευθεροτυπία), «Το αυγό του φιδιού εν Ελλάδι» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) και επιπλέον π έκκληση πολιτικών οργανώσεων τπς Αριστερός, αντιρατσιστικών οργανώσεων και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.
Και π Χρυσή Αυγή απάντησε με δελτίο τύπου που καταχώρησε στην ηλεκτρονική της σελίδα. Τόνιζε ότι δεν έχει καμμία σχέσπ με τα επεισόδια και απεδείκνυε ότι οι εν λόγω εφημερίδες συστημα­τικά επιτίθενται στην Χρυσή Αυγή χωρίς να τπς δώσουν:· δικαίωμα αντιλόγου. Δεν δημοσίευσαν ούτε λέξη. Αρκέσοϊκαν στο να μας παρουσιάσουν σαν κακούργους και εγκληματίες και την απάντη­σή μας σαν καλοί δημοκράτες απαξίωσαν να την δημοσιεύσουν… Άλλωστε, γι’ αυτό υπάρχουν! Για να παρουσιάζουν κάθε ΑΛΗΘΙΝΟ αντίπαλο του ενόχου αυτού καθεστώτος σαν εγκληματία.
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών