Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 13, 2014

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ… ΠΟΛΥΞΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑ

Εδώ με... εκλεκτό νεοδημοκράτη φίλο
Γράφει ο Αντίοχος

«Καθηγητές τρεις κι εχάθη η Πατρίς» (Μπίσμαρκ)

Μυρίστηκε εκλογές ο γνωστός ελιτιστής-καθεστωτικός καθηγητής του Κολωνακίου και των Βορείων Προαστίων, Γιανναράς, και το ’ριξε στις… συμβουλές για το τι να ψηφίσουν τα κορόιδα που τον διαβάζουν, νομίζοντας ότι είναι… σοφός.

Το άρθρο του στην «Καθημερινή» έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «H εκδικητική ψήφος είναι αυτοχειρία», δείγμα του που το πάει το πράμα.

Αφού, λοιπόν, κάνει μια γύρα κριτικάροντας αφ’ υψηλού τη νουδούλα, τον ΣΥΡΙΖΑ, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» (με τον ίδιο τρόπο που εξετάζουν τους γαμπρούς οι σιτεμένες γεροντοκόρες, βρίσκοντας σε όλους ελαττώματα – ο ένας τους ξινίζει, ο άλλος τους βρωμάει…), φτάνει και στο Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, για το οποίο –με ύφος μαντάμ Σουσούς- αναφέρει τα εξής:


«Όπως βρέθηκε να είναι τρίτο σε έδρες κόμμα της Βουλής ένα συνονθύλευμα μικρονοϊκών φασιστικών αναβιώσεων και τραμπουκισμού, χάρη στην ψήφο των αγανακτισμένων από την αρνησιπατρία και τον αμοραλισμό της N.Δ. ψηφοφόρων».

Να τελειώνει το παραμύθι των Γιανναράδων! Η Χρυσή Αυγή έχει ιδεολογία και είναι το μόνο κόμμα που στην ουσία προτείνει έναν άλλο δρόμο απ’ αυτόν των κομμάτων του κατεστημένου. Γι’ αυτό άλλωστε, δεν την έχουν κατατάξει στο… «συνταγματικό τόξο». Και δεν την προτιμούν την Χρυσή Αυγή οι πάσης φύσεως «αγανακτισμένοι», αλλά 100% (πλέον, μετά τις πρωτοφανείς στα χρονικά διώξεις) συνειδητοποιημένοι Έλληνες. Αυτό, ας το χωνέψουν οι Γιανναράδες κι ας πάψουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και να προσβάλλουν βάναυσα το εκλεκτότερο κομμάτι του, τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής!

(ΥΓ): Στο τέλος δε, καταλήγει –όπως αναμενόταν- ως εξής: «H εκδικητική ψήφος αποδείχθηκε εκλογική αυτοχειρία με ασυμμάζευτες επιπτώσεις. Θα είναι τρέλα να επαναληφθεί. Εγκληματική επίσης αφέλεια θα είναι να κατευθυνθεί η ψήφος των απογοητευμένων σε ευκαιριακά κομματικά σχήματα, τυπικά γεννήματα της τηλεοπτικής εμπορίας των εντυπώσεων. Ας ενηλικιωθούμε οι ελλαδίτες ψηφοφόροι. Δεν υπάρχει συνταγή ποια ψήφος είναι η συμφερότερη. Επίπονη σκέψη, αποδεσμευμένη από συναισθηματική κρίση, φόβος ευθύνης για το ρίσκο, είναι η στάση των ωρίμων». Δηλαδή, στη λογική του «μικρότερου κακού», που είναι βεβαίως η νουδούλα του φον Αντωνάκη! Κι όλα αυτά επειδή ντρέπεται να το πει ευθύς εξ’ αρχής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών