Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 13, 2014

Τρέμει τις εκλογές ο Βενιζέλος και θέλει να τις καθυστερήσει όσο μπορεί


Τρέμει τις εκλογές ο Βενιζέλος και θέλει να τις καθυστερήσει όσο μπορεί

Θρασύς και ανάλγητος, όπως πάντα, ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος «άλλαξε τα φώτα» στην πραγματικότητα, μιλώντας το  απόγευμα της Τετάρτης σε πολιτική εκδήλωση ενόψει του ιδρυτικού συνεδρίου του μορφώματος της «Δημοκρατικής Παράταξης». Ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε, δίχως να αισχύνεται, ότι «υπάρχει μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης και συνεργασίας που αγωνίζεται προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για έξοδο από το μνημόνιο και μετάβαση σε μια κατάσταση αυτοδυναμίας της χώρας, χωρίς μνημόνιο και τρόικα». Αναφερόμενος στο θέμα της προεδρικής εκλογής και στο θέμα των.......
πρόωρων εκλογών υποστήριξε ότι η Χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές στο τέλος της τετραετίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εάν δεν επιτευχθεί, η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές με σκληρά διλήμματα».
Είναι ολοφάνερο ότι ο συνέταιρος του Σαμαρά δεν έχει τον παραμικρό ηθικό ενδοιασμό να πει οποιοδήποτε ψέμα, προκειμένου να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται και να συνεχίσει να βρίσκεται στην κυβερνητική εξουσία και την αρχηγική καρέκλα του ΠΑΣΟΚ. Έχει το θράσος και την αναίδεια να κάνει μαθήματα πατριωτισμού, ενώ κανονικά η δικαιοσύνη θα έπρεπε να ασχολείται μαζί του. Να θυμίσουμε την εμπλοκή του στην λίστα Λαγκάρντ, την υπόθεση των υποβρυχίων, αλλά και το γεγονός ότι ήταν τόσο ο εμπνευστής και δημιουργός του επαίσχυντου «χαρατσίου» σε βάρος των Ελλήνων, όσο και ο καταστροφέας των μικροομολογιούχων που έχασαν τις περιουσίες τους. Ο εκ των κυρίων υπευθύνων για την σκλαβιά της Χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους κουνάει τώρα το δάκτυλο επιδεικτικά και μας κάνει μαθήματα πώς θα βγούμε από το Μνημόνιο. Από την άλλη, περιφρονώντας πλήρως την Λαϊκή ετυμηγορία και το γεγονός ότι η εκλογική διαδικασία είναι ο κριτής των ενεργειών κάθε κομματικού φορέα, χαρακτηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ τις πρόωρες εκλογές ως επικίνδυνες αφού θα έχουν «σκληρά διλήμματα».
Φαίνεται ότι η γνώμη των ψηφοφόρων λαμβάνεται υπόψιν και εγκρίνεται μόνο όταν συμβαδίζει με την πολιτική γνώμη και βουλιμία του Σαμαρά και του «εταίρου πλήρους ευθύνης» Βενιζέλου. Όσες αλχημείες, όμως, κι αν κάνει το καταστροφικό αυτό δίδυμο για την Πατρίδα και τον Λαό, δεν μπορεί να αποσοβήσει το μοιραίο. Με δεδομένο μάλιστα ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι τους αντιμετωπίζουν εδώ και καιρό ως «καμένα χαρτιά» και τους ετοιμάζουν για πλήρη απόσυρση, αφού τους χρησιμοποιήσουν σαν στυμμένες λεμονόκουπες, οι εκλογές τον Μάρτιο αποτελούν μονόδρομο, όσο κι αν θέλουν να τις αποφύγουν οι Σαμαράς – Βενιζέλος.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών