Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 13, 2014

Οι Νεοδημοκράτες εκλιπαρούν τον Σύριζα να τους αφήσει λίγο ακόμα στην εξουσία...

Γράφει ο Αντίοχος

Μια πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά πρόταση προς κόμμα αντιπολίτευσης (στην περίπτωσή μας στον ΣΥΡΙΖΑ) –και μάλιστα δημοσίως- έκανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής, μιλώντας στο ράδιο-Βήμα.

Σας συστήνω να τη διαβάσετε δύο φορές, ίσως και μία τρίτη, για να τη συνειδητοποιήσετε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και αν είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές, νομίζω ότι μπορεί...
να περιμένει ένα χρόνο ακόμα, μέχρι τον Απρίλιο του 2015 ή να πάμε το Μάιο του 2016. Να μας δώσει χρόνο. Να βάλει τρεις-τέσσερις δικούς του να μας ψηφίσουν. Όταν σε όλες τις δημοσκοπήσεις προηγείται με διαφορά πάνω από δέκα μονάδες, αλλά ο λαός λέει ότι η χώρα δεν πρέπει να πάει σε εκλογές, είναι δυνατόν να προτάξει ο ΣΥΡΙΖΑ το συμφέρον του πάνω από το μέλλον της πατρίδας; Αυτή τη στιγμή, διακυβεύεται η επόμενη μέρα μετά το μνημόνιο. Έτσι θα το πετάξουμε το μέλλον μας;».
Οι άνθρωποι αυτοί –κι όχι μόνο ο αρχηγός τους- είναι άρρωστοι με την εξουσία! Έλεος! Τι άλλο θα δούμε και θ’ ακούσουμε μ’ αυτούς τους εξουσιομανείς που έχουμε μπλέξει;

(ΥΓ) 1: Κι είναι προφανές, ότι μόλις θα χάσουν τη… μαρμίτα, θα πάνε όλοι βουρ για το… τρελάδικο!

(ΥΓ) 2: Είναι επίσης προφανές, ότι αυτοί οι άρρωστοι θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μη χάσουν το αντικείμενο του… πόθου τους. Έτσι εξηγούνται και οι απηνείς διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής!

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών