Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 13, 2014

Η ΔΟΥΡΟΥ, Ο… ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»

doyroy-orkomosia5
Γράφει ο Αντίοχος

Όταν προ έτους περίπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Η. Παναγιώταρος είχε κάνει ένα –ας μου επιτραπεί η λέξη- «σαρδάμ» με το μικρό όνομα του Κολοκοτρώνη (όλοι καμιά φορά κάνουμε τέτοια λάθη κι αυτό δε σημαίνει πως δεν ξέρουμε…), οι παλιολινάτσες της πορνοδημοσιογραφίας το είχαν κάνει μέγα θέμα και το «έπαιζαν» για μια ολόκληρη βδομάδα, με περιπαιχτική διάθεση και ειρωνικά σχόλια.
Την Κυριακή στον Μαραθώνιο της Αθήνας, η μαντάμ Δούρου, έκανε το ίδιο λάθος με....
το όνομα του Λαμπράκη, αλλά καμία πολιτική και δημοσιογραφική πατσαβούρα δε μίλησε γι’ αυτό! Όλα κάλυψαν το «σαρδάμ» της, γιατί βλέπετε και η μαντάμ και ολόκληρος ο χώρος στον οποίο ανήκει, είναι προστατευόμενο είδος από τα πατσαβουρο-ΜΜΕ των «νταβατζήδων».
Για να είμαι ειλικρινής ούτε εμείς το πήραμε χαμπάρι, διότι δε δίνουμε σημασία σε δηλώσεις  κάποιας σαν την Δούρου. Το πρόσεξε όμως ο χοντρο-Πάνγκαλος (που έχει ανοίξει μέτωπο μαζί της…) και το «κάρφωσε» σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ράδιο-Βήμα:   
«Μπορεί η κυρία Δούρου να το κάνει και δεν το ξέρουν όλοι αυτοί που δούλεψαν αυτά τα χρόνια το θέμα; Μα, η κυρία Δούρου δεν ξέρει το όνομα του Λαμπράκη! Χθες, στην τηλεόραση, και την είδα με τα μάτια μου, είπε ότι ο Μαραθώνιος της Αθήνας συνδέει τον αρχαίο μαραθωνοδρόμο με τον Γεώργιο Λαμπράκη. Με τον Γεώργιο Λαμπράκη… Ξέρετε άλλον Λαμπράκη, πέραν του Γρηγορίου, να έτρεχε αυτόν τον Μαραθώνιο; Αυτό το ανυπόληπτο και ημιμαθές πρόσωπο καταργεί όλο το σχεδιασμό και προγραμματισμό… Δικοί μου είναι οι χαρακτηρισμοί, τους διεκδικώ και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό! Για το πρόσωπο που λέει τον Γρηγόριο Λαμπράκη Γεώργιο και δεν ντρέπεται!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών