Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 31, 2015

Και ο Κ. Ήσυχος της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ "ευχαριστεί τους Αμερικάνους"!!..

yshxos
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στις πορείες του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο φανταζόμαστε θα φώναζε και αυτός, μαζί με τον Τσίπρα και τον Καμμένο "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι".
 
Στη… σειρά για να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στα μεγάλα αφεντικά, τους Αμερικανούς, έχουν μπει τα στελέχη της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων. Έτσι, μετά τον υπουργοπάνο Καμμένο, ήρθαν οι ευχαριστίες του… αναπληρωτή του:

Ο Ήσυχος ευχαρίστησε τις ΗΠΑ για τα αρχεία του Μέριλαντ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος συναντήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την Επιτετραμμένη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα Suzanne Lawrence. Στην συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Γιάννης Ταφύλλης, ενώ από.....
την αμερικανική πλευρά συμμετείχαν ο Ακόλουθος Άμυνας Robert Palm και η Οικονομική Σύμβουλος της Πρεσβείας των ΗΠΑ Amy Scanlon. Ο ΑΝΥΕΘΑ άνοιξε τη συζήτηση εκφράζοντας τις ευχαριστίες της ελληνικής πλευράς προς τις αμερικανικές αρχές για την προσφορά αντιγράφων από τα αρχεία της Βέρμαχτ, που αφορούν την γερμανική κατοχή στην Ελλάδα την περίοδο 1941-1944. Ο ΑΝΥΕΘΑ ευχαρίστησε την Αμερικανίδα επιτετραμμένη για την ενημέρωση που του έκανε και αναφέρθηκε στο ρόλο της Ελλάδας σαν παράγοντα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, όπου ελλοχεύουν κίνδυνοι γενίκευσης της αποσταθεροποίησης.
Άλλος με τη… βάρκα μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών