Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 31, 2015

Οι Τζιχαντιστές απειλούν το Εθνικισμός.net: Θα σας εξαφανίσουμε!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι άκρως τιμητικό για έναν ιστότοπο να διώκεται από τους αιμοσταγείς, φανατικούς ισλαμιστές, υπανθρώπους του ISIS που δεν διστάζουν να αιματοκυλίσουν ανθρώπους ακόμη και σε θρησκευτικούς και πολιτιστικούςτόπους λατρείας, αποδεικνύοντας πόσο κατωτάτης υποστάθμης ζώα είναι.

Ένα μήνυμα… αλλιώτικο από τ’ άλλα ήρθε χθες το βράδυ –διόλου τυχαία λίγες ημέρες πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση- στην ιστοσελίδα μας, με αποστολέα τους τζιχαντιστές του ISIS, με ύβρεις, κατάρες και απειλές.
Ιδού το μήνυμα των «τρελλών του Αλλάχ»:

Α message by CyberJihad.
Your nationalist, Islamophobic website has come to our attention, and we decieded to attack it. We will soon start a DDOS attack against Ethnikismos.net, making it unavailable to anyone and knocking it offline. May you burn in hell forever, corrupted Greek Cristian nationalist.
DEATH TO CHRISTIANS!
DEATH TO GREECE!
DEATH TO....

THE WEST!
ISIS WILL PREVAIL!

Ιδού και η ακριβής μετάφρασή του:
Το εθνικιστικό, ισλαμοβοφικό σας σάιτ περιήλθε στην προσοχή μας και αποφασίσαμε να του επιτεθούμε. Θα ξεκινήσουμε σύντομα μια DDOS επίθεση στο ethnikismos.net καθιστώντας το μη διαθέσιμο και ρίχνοντάς το εκτός δικτύου. Να καείτε στην κόλαση για πάντα, διεφθαρμένοι Έλληνες χριστιανοί εθνικιστές.
Θάνατος στους χριστιανούς!
Θάνατος στην Ελλάδα!
Θάνατος στην Δύση!
Το ISIS θα κυριαρχήσει!
Η απάντησή μας στις προκλήσεις και τις απειλές είναι μία, ελληνική και λακωνική: Δεν σας φοβόμαστε, θα συνεχίσουμε, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών