Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 31, 2015

Τραγικός ο Τσίπρας: Πρώτα υπογράφει κυρώσεις κατά της Ρωσίας και μετά το παίζει... φιλορώσος!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και ο Καμμένος χαρίζει τα πετρέλαια του Αιγαίου στους Αμερικάνους! Χρυσή Αυγή για πραγματική γεωστρατηγική στροφή προς την Ρωσία.

Η διγλωσσία και η υποκρισία έχει γίνει επίσημη πολιτική πρακτική από τον Σύριζα. Τελευταίο δείγμα η πρόσφατη πολυδιαφημιζόμενη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass. Εκεί ο Τσίπρας, μιλώντας ως προοίμιο της επισκέψεώς του στη Μόσχα είπε, μεταξύ άλλων: «μία πραγματική επανεκκίνηση και νέα δυναμική στις ελληνορωσικές σχέσεις, που έχουν πολύ βαθιές ιστορικές ρίζες και έχουν σφυρηλατηθεί σε κοινούς αγώνες των εθνών μας»

Κοιτώντας τις δηλώσεις του Τσίπρα έξω από το πλαίσιο της επικαιρότητας, θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για δηλώσεις που απηχούν σοβαρές θέσεις περί της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Μάλιστα ο ανυποψίαστος αναγνώστης θα εκπλησσόταν θετικά από την τόλμη Τσίπρα να κάνει τέτοιες δηλώσεις, όντας πρωθυπουργός ενός αμερικανικού προτεκτοράτου. Ο συνδυασμός, όμως, των δηλώσεων αυτών με την πρόσφατη πολιτική επικαιρότητα υποβιβάζουν, μοιραία, σε επίπεδο θυμηδίας και γέλιου τις αντιδράσεις επί των δηλώσεων. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο Τσίπρας...
συνυπέγραψε την επέκταση των κυρώσεων ενάντια στην Ρωσία μέχρι το τέλος του έτους. Επίσης δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε ο ΥΠΕΘΑ της κυβερνήσεώς του παρέδιδε το Αιγαίο στους αμερικανούς και τους τούρκους. Ποια είναι, όμως, η αξία των δηλώσεων Τσίπρα υπό το πρίσμα και της επικαιρότητας; Απλώς επικυρώνει το γεγονός ότι είναι πολιτικός επίγονος του ολετήρα της Ελλάδος, Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος ήταν ειδικός στην διγλωσσία, την υποτέλεια στους αμερικανούς και την καταστροφή της Ελλάδος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών