Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 31, 2015

Ιταλική εφημερίδα επιβεβαιώνει τη Χρυσή Αυγή: Το δεξί χέρι του Σαμαρά, Παπασταύρου μπλόκαρε τη λίστα Λαγκάρντ!


Ιταλική εφημερίδα επιβεβαιώνει τη Χρυσή Αυγή: Το δεξί χέρι του Σαμαρά, Παπασταύρου μπλόκαρε τη λίστα Λαγκάρντ!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο άνθρωπος των "περιούσιων" της Ελλάδος, φρόντισε να... καλυφθούν οι περιουσίες τους...

Όσα επιμελώς κρύβουν τα καθεστωτικά μέσα στην Ελλάδα και τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, αποκαλύπτει ανοιχτά η ιταλική εφημερίδα La Stampa επιβεβαιώνοντας πλήρως τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής αναφορικά με την εμπλοκή του έμπιστου συμβούλου του Σαμαρά, Σταύρου Παπασταύρου, στη λίστα Λαγκάρντ.
«Το δεξί χέρι του Σαμαρά και η θαμμένη φοροδιαφυγή», τιτλοφορείται το άρθρο της ιταλικής εφημερίδας, η οποία συμπεραίνει πως εξαιτίας του συγκεκριμένου προσώπου η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ θάφτηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά. «Ο Σταύρος Παπασταύρου, σύμφωνα με χαρτιά που....
έχουμε εξασφαλίσει, διέθετε δυο λογαριασμούς στην Ελβετία, στην τράπεζα HSBC. Το όνομά του ήταν στη λίστα Φαλτσιανί και οι εισαγγελείς δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους», αναφέρει η La Stampa, επισημαίνοντας ότι «μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, ο Παπασταύρου ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες της Ελλάδας, οπότε είναι σαφές ότι ένα σκάνδαλο με τον ίδιο στο επίκεντρο, θα είχε σημαντικές συνέπειες για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και για τη Νέα Δημοκρατία».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι στη λίστα Λαγκάρντ υπάρχει επίσης το όνομα του ισραηλινού επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή, ο οποίος ισχυρίστηκε πως διαχειριζόταν δύο λογαριασμούς του Παπασταύρου, κάτι το οποίο είχε υποστηρίξει σε κατάθεσή του και ο ίδιος ο Παπασταύρου. «Δεν προκύπτει από πουθενά, κατά τα στοιχεία της HSBC ότι ο Μιωνής διαχειριζόταν τους δύο λογαριασμούς με «υπεύθυνο» τον Παπασταύρου 5091443771 και "Stabri ltd"», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Εντούτοις, κατόπιν ερευνών του ΣΔΟΕ προέκυψε ότι πληρεξούσιος των λογαριασμών αυτών είναι ο κ. Παπασταύρου και οι συγγενείς του και όχι ο Σάμπι Μιωνή.
Επιπρόσθετα, με την προκήρυξη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου του 2015, ένας υψηλά ιστάμενος του ΣΔΟΕ ζήτησε από τον υπεύθυνο της έρευνας να βάλει την υπόθεση στο αρχείο, παρότι ο τελευταίος διαμαρτυρήθηκε -όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας- για την ανορθόδοξη πρακτική να του ζητείται, προφορικά, να βάλει στο αρχείο μια υπόθεση!
Το ίδιο άτομο, ο υπεύθυνος της έρευνας για την εμπλοκή Παπασταύρου στη λίστα Λαγκάρντ, ανέφερε στην La Stampa πως κατόπιν προφορικών εντολών ανωτέρων του υποχρεώθηκε να υπογράψει την έκθεση παρά το γεγονός ότι «δεν παρασχέθηκαν σημαντικά στοιχεία τα οποία να αποδεικνύουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς της "Stabri ltd", το πώς άνοιξε ο λογαριασμός και έγινε το πληρεξούσιο στον Παπασταύρου, καθώς και η ακριβής προέλευση συναλλαγής των 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων του Φεβρουαρίου του 2006 από ελβετικό λογαριασμό και την εταιρεία Fairwings asset inc».
Αντιλαμβάνεται ο καθένας πλέον, τους λόγους για τους οποίους η λίστα Λαγκάρντ αποτελεί ένα ακόμη αμαρτωλό κι επτασφράγιστο μυστικό για τους απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου. Επιβεβαιώνεται τέλος, η θέση της Χρυσής Αυγής πως η ΝΔ του Σαμαρά είναι εξίσου διεφθαρμένη και συνάμα ένοχη με το κλεφτοΠΑΣΟΚ. Η πρόσφατη δε απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου που έβγαλε λάδι τον υπουργό οικονομικών επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου, καταδεικνύει πως μία μονάχα πολιτική δύναμη μπορεί να συγκρουστεί με το βαθύ κράτος της διαφθοράς και της σαπίλας και αυτή η δύναμη ονομάζεται Χρυσή Αυγή.
Διαβάστε επίσης: «Θυμάσαι ένα USB που μας είχε δώσει ο Διώτης;»
Πόρισμα Χρυσής Αυγής: Μέλη εγκληματικής οργάνωσης οι Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών