Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 31, 2015

ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
 
Κατάλαβαν καλά χθες οι ψοφοδεξιοί, που μαζί με τους κλεφτοπασόκους, έκαναν την βουλή να μοιάζει με επεισόδιο της σειράς «κάτω Παρτάλι», πως η περίοδος «των καλών τους ημερών» τέλειωσε την προηγούμενη εβδομάδα… 
 
Πλέον τίποτε δεν θα μένει αναπάντητο, και η Χρυσή Αυγή θα απαντά με τον Αρχηγό της όρθιο να τους κοιτάζει κατάματα απαιτώντας την παρουσία του συνόλου των εκλεγμένων βουλευτών του Κινήματος δίπλα του και όχι στις φυλακές τους, με παράνομους και αντισυνταγματικούς τρόπους, χωρίς κατηγορίες.Κατάλαβαν επίσης, γιαυτό και αποχώρησαν, πως τα παλιά τους καμώματα και τα ρεζιλίκια που έκαναν στην Βουλή επί των ημερών κυριαρχίας τους, κατηγορώντας μάλιστα την Χρυσή Αυγή πως ρίχνει το …»επίπεδο» στις συνεδριάσεις, κι αυτά δεν θα μένουν αναπάντητα.
Έτσι, εκεί κατά τις 12.30 – ήταν και αργά και ήλπιζαν πως σε κάποιο κανάλι θα τους ζητήσουν μια συνέντευξη – εν μέσω «καταγγελιών» και μετά από θυελλώδες...
επεισόδιο με την πρόεδρο της βουλής επειδή ο Κατρούγκαλος ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού (για τα όσα είχε πει γι’ αυτόν ο Σαμαράς) οι βουλευτές της ΝΔ αποχώρησαν άτακτα και χωρίς να παρέμβει ο Φρούραρχος για τα χάλια που δημιούργησαν με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος τους.
 
Μάλιστα, όπως διαβάσαμε στα Παραπολιτικά, τα χαστούκια της μοίρας για τον Σαμαρά συνεχίστηκαν, αφού λίγο έλειψε να βρεθούν αντάμα στην έξοδο με τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο, αλλά κάποιος συνεργάτης του Σαμαρά αντιλήφθηκε την παρουσία του Αρχηγού και της συναγωνίστριας Ζαρούλιας, που έφευγαν από την ίδια είσοδο και έτσι, για λίγο, ο Σαμαράς έκοψε το βήμα του και με το ένοχο βλέμμα του χάζεψε τους όμορφους πίνακες των διαδρόμων της Βουλής.
 
Που είναι το «ηθικό του ανδρός» που επικαλέστηκε κατά την συνεδρίαση, ώστε να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αρχηγό του κόμματος που δίωξε εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά, επί 18μήνου, στήνοντας μια ψευτοδίκη, χειραγωγώντας την δικαιοσύνη, μόνο και μόνο γιατί του έκοβε ψήφους;

Υ.Γ1: Λίγο πριν φύγει βέβαια, έδειξε την καθαρή μνημονιολάγνα πλευρά του (που είναι ανίατη) ζητώντας από τον Τσίπρα να του φέρει μέτρα να τα υπογράψει!!!
 
Y.Γ.2: Γενικότερα, η χθεσινή συνεδρίαση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτε απολύτως από τις επιθεωρήσεις του καλοκαιριού, έδειξε περίτρανα πως ΝΔ, Ποτάμι και Πασοκ είναι ακριβώς το ίδιο παραμάγαζο και πουλά ακριβώς το ίδιο μνημόνιο!Υ.Γ.3: Η σειρά που ανάφερα τα παραπάνω απο-κόμματα, είναι βάσει της σημερινής κοινοβουλευτικής δύναμης…Ακόμη…!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών