Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 05, 2015

Πανωλεθρία της ΝΔ: Δικές της δημοσκοπήσεις την δείχνουν στο 12%


Πανωλεθρία της ΝΔ: Δικές της δημοσκοπήσεις την δείχνουν στο 12%

Προκαθορισμένη πορεία προς τον όλεθρο φαίνεται πως είναι η διαδρομή της ΝΔ, μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Η ηττοπάθεια στην Κ.Ο. του κόμματος είναι σε μόνιμη βάση, κάτι το οποίο άλλωστε διαπιστώνεται και από το κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία απέναντι στη ΝΔ.
Τα τελευταία μυστικά δημοσκοπικά δείγματα, τα οποία αξίζει να σημειωθεί ότι έχει παραγγείλει για λογαριασμό της η ίδια η ΝΔ, δείχνουν ότι το κόμμα έχει πέσει στο απίστευτο ποσοστό του 12%. Αυτό αντανακλά ότι η πορεία της ΝΔ, από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι συνεχώς φθίνουσα, χωρίς να μπορεί να πείσει ότι μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη αντιπολιτευτική λύση. Επίσης, καταδεικνύει ότι...
ο Σαμαράς και η κλίκα του όχι μόνο δεν μπορούν να εμπνεύσουν νέους ψηφοφόρους, αλλά και ότι δεν είναι καν σε θέση να κρατήσουν και τους μέχρι πρόσφατα ψηφοφόρους της ΝΔ, οι οποίοι καθημερινά εγκαταλείπουν το κόμμα.
Όταν, μάλιστα, αυτό αποκτά έναν χαρακτήρα μη αναστρέψιμο, τότε τα πράγματα για τη ΝΔ, και τον ίδιο τον Σαμαρά προσωπικά, γίνονται ακόμη χειρότερα. Γιατί ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης, που τους έδειξε ο Ελληνικός Λαός στις πρόσφατες εκλογές, και δεν κατορθώσουν να αντιμετωπίσουν τους διεθνείς τοκογλύφους όπως τους αξίζει, όσοι ψηφοφόροι εγκατέλειψαν τη ΝΔ δεν πρόκειται να επιστρέψουν σ' ένα κόμμα «καμένο» από την μνημονιακή διαχείριση της εξουσίας και με τις εσωτερικές έριδες να είναι σε πλήρη άνθιση.
Ο Σαμαράς, ευρισκόμενος στις ψευδαισθήσεις του παρακμιακού μικρόκοσμου του και την ασταθή ψυχική του διάθεση, επενδύει ακόμη στην θεωρία της «αριστερής παρένθεσης». Δεν έχει καταλάβει (πώς θα μπορούσε, άλλωστε;) ότι ακόμη και η αποτυχία της νέας συγκυβέρνησης να αντιμετωπίσει την σημερινή κατάσταση δεν πρόκειται να δώσει συγχωροχάρτι  σ' αυτόν και το κόμμα του για τα εγκλήματα που έκανε επί 2,5 ολόκληρα χρόνια εναντίον της Πατρίδας και του Λαού.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι εκείνος ο πολιτικός φορέας που θα ενσαρκώσει την ελπίδα του Ελληνικού Λαού για πραγματική Αντίσταση και Νίκη απέναντι στα εθνοκτόνα μνημόνια.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών