Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 05, 2015

Απίστευτος ραγιαδισμός του Καμμένου στη Real News: "Μακάρι να δεχθούν οι αμερικάνοι να συνεκμεταλλευτούμε τα κοιτάσματα στο Αιγαίο"

Γράφει ο Αινείας

Μερικές φορές τα λόγια και η δική μας γνώμη είναι εντελώς περιττά όταν τα 'μιλούν" τα ίδια τα γεγονότα.
Εδώ και περίπου 2 χρόνια με κάθε τρόπο δηλώνουμε ότι ο "πατριώτης" Καμμένος δεν είναι τίποτε άλλο από το πιο πιστό υποχείριο των ΗΠΑ και των Σιωνιστών και ενεργεί μονάχα με γνώμονα το συμφέρον των αφεντάδων πέρα του Ατλαντικού.
Οι όποιες "εκρήξεις πατριωτισμού" ή λοξοκοιτάσματα προς τη Ρωσία είναι μονάχα για το θεαθήναι, επενδύοντας στην ελαφρότητα των νεοελλήνων που αδυνατούν να "διαβάσουν" τις πραγματικές του προθέσεις και τη διαχρονική του πορεία στην πολιτική και μένουν στη... στιγμή!

Ο Καμμένος λοιπόν ταξίδεψε στις ΗΠΑ, όπου και ....
παρέδωσε το χαρτοφυλάκιο του ορυκτού πλούτου, με το ανάλογο αντίτιμο, τηρώντας την υπόσχεσή του στην κα. Νούλαντ που τον επισκέφτηκε στην Αθήνα, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα.

Σήμερα σε συνέντευξή του στη Real News, με τον πιο υπόδουλο και ραγιάδικο τρόπο, ΠΑΡΑΚΑΛΑ για άμεση συμφωνία εξόρυξης του πετρελαίου από τους αμερικάνους λέγοντας "Μακάρι να δεχθούν τη συνεκμετάλλευση...".

Την αποκαλεί μάλιστα "ευτύχημα" και πώς έχει τη στήριξη και του "αριστερού" Τσίπρα!

Αυτά και οι χαχόλοι που ακόμη πιστεύουν στον "πατριώτη" και "ρωσόφιλο" Καμμένο καλό θα είναι άμεσα να προσευχηθούν να αναστηθούν τα καμμένα τους εγκεφαλικά κύτταρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών