Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 05, 2015

Αμερικανική πρόκληση στη Θράκη: Συνάντηση στελεχών της πρεσβείας των ΗΠΑ με τουρκόφρονες του DEB


Αμερικανική πρόκληση στη Θράκη: Συνάντηση στελεχών της πρεσβείας των ΗΠΑ με τουρκόφρονες του DEB

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο "Πρόεδρος" Πάνος Καμμένος θα κάνει διάβημα στους αμερικάνους ή σκοπεύει για αυτό τους το ατόπημα να τους μειώσει το μερίδιο στην συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου κατά 69% (για να ταιριάζει και στο πώς μας... έχουν οι "φίλοι" και "σύμμαχοί" μας πέραν του Ατλαντικού)
 
Με αυτούς θέλει η κυβέρνηση "συνεκμετάλλευση" του Αιγαίου;
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, προφανώς. Διαβάζαμε στις 17 Ιουνίου του 2014 ότι στελέχη του κόμματος που δημιούργησε το τουρκικό προξενείο, συναντήθηκαν με τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη, ύστερα από πρόσκλησή του. Τώρα διαβάζουμε ότι....
προχθές ο υπεύθυνος του Πολιτικού Γραφείου της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αθήνας, Rafael Diaz, και στελέχη της Πρεσβείας των ΗΠΑ είχαν συνάντηση στην Κομοτηνή με τον πρόεδρο και την υπόλοιπη ηγεσία του τουρκοκόμματος.

Στο δελτίο τύπου που αναρτήθηκε από στην ιστοσελίδα του DEB, αναφέρεται ότι «έγινε συζήτηση γύρω από τις εργασίες του κόμματος, και τα αιτήματα της Τουρκικής Μουσουλμανικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης». Δεν παρελήφθη η ενημέρωση προς τον υπεύθυνο του πολιτικού γραφείου του πρέσβη των ΗΠΑ για την ελπίδα που θρέφει το τουρκικό προξενείο στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα και των υπολοίπων εθνομηδενιστών. Θα ήταν άδικοι, άλλωστε, να μην το κάνουν, αφού προσφάτως ο υπουργός – ποιητής Κουράκης δεσμεύτηκε (!) ενώπιον του τούρκου πρέσβη για ικανοποίηση των τουρκικών αιτιάσεων.
Το γεγονός ότι ο αμερικανός πρέσβης έδωσε την άδειά του για μία τέτοια συνάντηση μεταξύ του υπευθύνου του πολιτικού του γραφείου και εκπροσώπων ενός «κόμματος», του οποίου οι θέσεις αντιτίθενται στην ελληνική νομοθεσία, καταργεί την πραγματικότητα και τις διμερείς συμβάσεις μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, υποστηρίζοντας επεκτατικές βλέψεις των τούρκων εις βάρος της Ελλάδος, είναι προφανώς ένα μείζον ζήτημα, που δείχνει αν μη τι άλλο την φιλοτουρκική – ανθελληνική πολιτική που προστάζουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Αυτά για να μην έχει κανείς αυταπάτες σχετικά με το ζήτημα.
Η συνάντηση αυτή, όμως, εγείρει και ένα άλλο σοβαρότατο ζήτημα, αφού μόλις προσφάτως ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, πήγε στις ΗΠΑ και πρότεινε στους αμερικανούς να πάρουν το Αιγαίο! Συγκεκριμένα τους πρότεινε συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων της Πατρίδας μας. Την ίδια ώρα ο υπεύθυνος του πολιτικού γραφείου του πρέσβη των ΗΠΑ συναντιόταν με στελέχη, ουσιαστικά, του τουρκικού προξενείου, με ανθρώπους που αποβλέπουν σε απόσχιση εδαφών της ελληνικής επικράτειας. 
Τούρκοι, αμερικανοί, συριζαίοι, καμμένοι και λοιποί ανθέλληνες, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών