Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 05, 2015

Συγκλονίζουν τα στοιχεία από την εξάρθρωση κυκλώματος αλλοδαπών δουλεμπόρων


Συγκλονίζουν τα στοιχεία από την εξάρθρωση κυκλώματος αλλοδαπών δουλεμπόρων

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ, εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών, το οποίο δρούσε στην χώρα μας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 11 αλλοδαπούς, μέλη του κυκλώματος, (τέσσερις υπηκόους Συρίας, έξι υπηκόους Πακιστάν και έναν υπήκοο Ιράκ) ενώ χθες το πρωί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 21 υπήκοοι Συρίας, οι οποίοι διακινήθηκαν παράνομα από την οργάνωση.
Όπως αναφέρεται από τα στοιχεία, οι διακινητές παραλάμβαναν τους λαθρομετανάστες από την Τουρκία. Στην συνέχεια τους κρατούσαν για λίγο στην Αθήνα και έπειτα τούς μετέφεραν με το ΚΤΕΛ ή τρένο στη Θεσσαλονίκη και μετά στους Ευζώνους. Εκεί τους άφηναν να....
περπατήσουν έξι με επτά χιλιόμετρα, μέχρι να περάσουν τα σύνορα, από όπου τους παραλάμβαναν οι άλλοι δουλέμποροι.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση μεταξύ των διακινηθέντων λαθρομεταναστών ήταν γυναίκες και μικρά παιδιά, που αναγκάζονταν να μένουν στα δάση του Κιλκίς, κοντά στα σύνορα, κάτω από πολύ δυσμενείς καιρικές συνθήκες και δριμύ ψύχος, με κίνδυνο της ζωής τους. Για αυτές τις «υπηρεσίες» οι δουλέμποροι λάμβαναν 3000 – 4200 ευρώ ανά λαθρομετανάστη. Τι έχουν να πουν, άραγε, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» για την δράση των ομογάλακτών τους; Συμφωνούν με αυτή τη «μπίζνα»;
Σύμφωνα με την αστυνομία, το 2014 συνελήφθησαν 1.171 διακινητές μη νόμιμων μεταναστών, ενώ το 2013 είχαν συλληφθεί 843, (ποσοστό αύξησης πάνω από 38,91%). Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα στοιχεία για τις συλλήψεις λαθρομεταναστών, δείχνουν ότι η λαθρομετανάστευση είναι  μία «επιχείρηση» που ανθεί, εις βάρος των Ελλήνων που υφίστανται τις συνέπειές της, ενώ η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ καθιστά τους Έλληνες αποκλειστικούς αποδέκτες αυτών των συνεπειών.
Η συγκυβέρνηση αντί να προσπαθήσει να αντιμετωπίζει αυτό το μείζον πρόβλημα, επιλέγει την συνέχιση της πολιτικής των σαμαροβενιζέλων, που την συντηρούν και την γιγαντώνουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών