Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 05, 2015

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΣΕ !

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Σε βαρυσήμαντη τηλεοπτική δήλωση προχώρησε ο Αντωνάκης εκ Συγγρού μεριά, δηλώνοντας πώς η Χώρα μας τελεί υπό κατάληψη. Μάλιστα! Απ’ την άλλη, διάφοροι γαλάζιοι, που ο χρόνος ξέβαψε τις δήθεν πατριωτικές τους ιδεολογίες, σκούζουν ότι η αστυνομία μένει αμέτοχη στα γεγονότα των σημερινών καταλήψεων, απ’ τους αντεξουσιαστές.
Μάλλον λησμόνησαν οι παραπάνω – αρχηγός και στελέχη – ότι το ίδιο απαθέστατη παρέμενε η αστυνομία το Δεκέμβριο του 2008, όταν στα τότε γεγονότα καιγόταν η Αθήνα, με το σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δηλώνει το ανεκδιήγητο : «ευτυχώς δεν άνοιξε μύτη». Όπως συμβαίνει εξάλλου και σήμερα, κύριοι της ψοφοδεξιάς, με τόσες καταλήψεις πάλι δεν άνοιξε μύτη.
Σήμερα εξάλλου εορτάζουμε και το εξής ευχάριστο γεγονός. Μιας και η....
αριστερά ήρθε στην εξουσία, έπρεπε το γεγονός αυτό να έχει και το ανάλογο μέτρο πανηγυρισμού. Η αριστερά που άργησε κάτι λιγότερο από ενενήντα χρόνια να κάνει την περιβόητη επανάσταση, ήρθε τώρα το πλήρωμα του χρόνου να εκπληρωθεί η διάταξη της Κόμιντερν. Έτσι τα «παιδιά» ξεχύθηκαν στους δρόμους κάνοντας την μίνι επανάστασή τους· και το έπραξαν αναίμακτα, χωρίς φωτιές και παλούκια, κόσμια, με  ολιγομελή σχήματα, χωρίς κουκούλες και τα συναφή, όλα υπό το φως της ημέρας και όλα να γίνονται υπό αυστηρή αστυνομική επιτήρηση!!!  Μόνο επιτήρηση.
Εξάλλου αυτή είναι και η διαφωνία Βούτση – Πανούση, που εκφράστηκε μέσω του άρθρου του δεύτερου στο φύλλο των  «Νέων» της Πέμπτης, αν η επανάσταση θα βρίσκεται υπό επιτήρηση ή όχι.
Προσωπικά να σας πώ τη γνώμη μου, δεν βγήκαν στους δρόμους τρεις χιλιάδες αντεξουσιαστές έτσι ώστε να χρειάζεται επέμβαση αστυνομίας!!! Έξι «παιδιά» μπήκανε στη νομική, αλλά τόσα στην πρυτανεία και βαλθήκατε, αντιπολίτευση, δημοσιογράφοι και κοινή γνώμη να συμπεριφέρεστε λες και γίνεται πόλεμος· ανήκουστο!!!
(ΥΓ): Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, τελείται «γκράφιτι» στην πρόσοψη του Μετσοβίου, τη στιγμή που το ιστορικό κτίριο είχε «λαμπροστολιστεί» για τις ανάγκες της επαναστάσεως!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών