Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 29, 2015

Καθημερινή: "Πάψτε να λέτε τον όρο 'λαθρομετανάστες' και να.... βρίζεστε στη Βουλή...η Χρυσή Αυγή βγαίνει κερδισμένη"

Με τον πομπώδη τίτλο "Εκτροχιασμός και Παρατράγουδα στο Κοινοβούλιο" προσπαθεί να συνετίσει τους ευερέθιστους βουλευτές του "συνταγματικού τόξου" η φυλλάδα του Αλαφούζου και του Παπαχελά, καθώς ελοχεύει σημαντικός κίνδυνος από τις πράξεις τους.

Προ ημερών είχαμε μια γηπεδική - χουλιγκανική συμπεριφορά από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που απείλησαν να προπηλακίσουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ έφθασαν στο τσακ να χειροδικήσουν, καθυβρίζοντας τους, κάνοντας μάλιστα επίδειξη των ικανοτήτων τους στο....ξύλο!!!!.Η συμπεριφορά αυτή είναι "κόκκινη γραμμή" για τους... δημοσιολογούντες καθώς αναιρεί το βασικότερο επιχείρημα τους στην προσπάθεια που κάνουν να...αποτρέψουν τον κόσμο να ενδιαφερθεί για τη Χρυσή Αυγή, παρουσιάζοντας βουλευτές και στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος ως αγροίκους, απολίτιστους, μπράβους κτλ.

Ωστόσο όμως η στάση και οι ενέργειες των "ευγενών" του "συνταγματικού τόξου" προδίδουν ότι.....
εκτός από υποκριτές, είναι ταυτόχρονα όλα όσα καταλογίζουν στα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Άρα το επιχείρημα της "αγένειας" και του "τραμπουκισμού" αναιρείται αυτόματα και χάνεται και το όποιο ηθικό δικαίωμα απέρρεε από αυτό.


Παραθέτουμε όλο το κείμενο για να διαπιστώσετε τη χυδαιότητα των βουλευτών του συνταγματικού τόξου αλλά και την προτροπή ή να το πούμε καλύτερα εντολή προς τους βουλευτές του "συνταγματικού τόξου" να πάψουν να είναι ερειστικοί και ταυτόχρονα να σταματήσει να χρησιμοποιείται και ο όρος "λαθρομετανάστης" γιατί.... βοηθά εμμέσως τη ρητορεία της Χρυσής Αυγής και ξυπνά "εθνικιστικά" αντανακλαστικά.

Οι εχθροί της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ζητούσαν, διαδηλώνοντας στο Σύνταγμα, «να καεί η Βουλή», όμως το πολιτικό σκηνικό «πυρπολείται» από το εσωτερικό του Ναού της Δημοκρατίας. Οσα διαδραματίζονται πλέον στο ελληνικό κοινοβούλιο, χαρακτηρίζονται ως το χαμηλότερο σκαλί των τελευταίων δεκαετιών, με σχεδόν άπαντες να ομολογούν ότι δεν είναι και το έσχατο στον κατήφορο: «Τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα...», επισημαίνεται στο περιστύλιο.
Η φράση που ακούστηκε, καθώς ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα, από υπουργικά χείλη «ξέρω εγώ να χτυπάω ρε μ...», αμέσως μόλις είχε ολοκληρώσει μια άκρως επιθετική προς τους αντιπάλους της κυβέρνησης ομιλία του κατά την προχθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση για την κύρωση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, κατέδειξε με τον πλέον αρνητικά εντυπωσιακό τρόπο ότι έχουμε περάσει σε ένα άλλο, χειρότερο κάθε προηγούμενου, επίπεδο. Την αμέσως προηγούμενη περίοδο, οι ασχήμιες προέρχονταν από την ακροδεξιά πτέρυγα. Αυτή τη φορά, όμως, όχι.

Πριν από περίπου δύο χρόνια, ήταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής που εντός Βουλής κινούνταν με τέτοιο τρόπο που μετέδιδαν διάθεση χειροδικίας προς αντιπάλους. Το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Ολομέλεια, ήταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που παρ’ ολίγον να έρθουν στα χέρια, εν μέσω της ακραίας έντασης. Ψυχραιμότεροι συνάδελφοί τους, εκατέρωθεν, πρόλαβαν και δεν έγινε το κακό.

Ο εκτροχιασμός καταγράφηκε, ωστόσο, πολύ νωρίτερα, σχεδόν με την έναρξη της νέας, μετά τις βουλευτικές εκλογές, περιόδου. Το πρόσωπο που είναι κατ’ εξοχήν αρμόδιο για «την πιστή τήρηση του Κανονισμού», την «τήρηση της τάξης», και τη λήψη «όλων των αναγκαίων μέτρων εναντίον κάθε παρεκτρεπόμενου βουλευτή», δηλαδή εν προκειμένω η πρόεδρος του Σώματος, εκτός των άλλων μίλησε από την έδρα με τρόπο που άφηνε απαράδεκτα για βουλευτές υπονοούμενα: «Αν συνεχίσετε, θα εξετάσω και το τι διανέμεται από το κυλικείο αυτές τις ώρες» είπε η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν από το έδρανό του βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φώναζε διαμαρτυρόμενος για τη διαδικασία, αργά το βράδυ σε μια από τις μαραθώνιες συνεδριάσεις της Βουλής.
Δεν είναι, ωστόσο, μόνο τα περιστατικά της ανάρμοστης συμπεριφοράς και η «ατιμωρησία». Είναι και το φαινόμενο της α λα καρτ εφαρμογής του πειθαρχικού ελέγχου, που έρχεται να ολοκληρώσει, τουλάχιστον ώς τώρα, τον κύκλο της χαμένης κοινοβουλευτικής αξιοπιστίας.

Πρώτο παράδειγμα: Η πρόεδρος της Βουλής επέκρινε εντόνως τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αμέσως μόλις εκείνος έκανε κατά την ομιλία του χρήση του όρου «λαθρομετανάστες». Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε πως ρατσιστικές εκφράσεις δεν θα ακούγονται «σε αυτή τη Βουλή». Οταν αργότερα βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε χρήση του ίδιου όρου, παρούσης της κ. Κωνσταντοπούλου, η πρόεδρος επέτρεψε στον χρυσαυγίτη βουλευτή να ολοκληρώσει την ομιλία του χωρίς ίχνος παρατήρησης.

Δεύτερο παράδειγμα: Βρισκόμαστε ήδη στα τέλη του τέταρτου μήνα του 2015 και η ελληνική Βουλή ούτε φαίνεται να έχει ασχοληθεί, με τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των μελών της.

Μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον, νέα κρούσματα που καταδεικνύουν πως η κατάσταση είναι εκτός κάθε ελέγχου, σχεδόν καθημερινά προστίθενται στα πρακτικά, ωθώντας ολοένα και περισσότερους στο περιστύλιο να κάνουν λόγο για έναν κατήφορο άγνωστης κατάληξης.


Υ.Γ.
Το καθεστώς φυλάκισε βουλευτή λόγω.... "χαρακτήρα"...
Σε αυτή την περίπτωση τι θα έπρεπε να κάνει άραγε;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών