Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 29, 2015

Μιλάνε και οι Τσιπροκαμμένοι για αξιοπιστία…

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις Βαρουφάκη για «μη αξιοπιστία» των διεθνών τοκογλύφων στις διαπραγματεύσεις. Ουσιαστικά πρόκειται για το «κατηγορώ» του προσφάτως καρατομηθέντος υπουργού οικονομικών της χώρας έναντι αυτών που μέχρι πρότινος θαύμαζε ότι δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα.

Δεν θα σχολιάσουμε επί της αφελούς απόψεως του Βαρουφάκη σχετικά με το αν θα πρέπει κανείς να ψάχνει φιλότιμο στους τοκογλύφους, αλλά η χρήση της λέξεως «αξιοπιστία» ή «μπέσας», όπως ακριβώς το είπε, είναι τουλάχιστον προκλητική για τους Έλληνες και κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνεται επίκλησής της από τους συγκυβερνώντες.

Η κυβέρνηση εξελέγη με ισχυρή πλειοψηφία επί τη βάσει της καταγγελίας του μνημονίου, με ένα νόμο και ένα άρθρο, όπως λέγανε προεκλογικά. Αυτό ουδέποτε συνέβη, αλλά αντιθέτως βαίνουμε ολοταχώς σε ένα νέο...
μνημόνιο και σε καινούργια επαίσχυντα μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Ο «εταίρος πλήρους ευθύνης», Πάνος Καμμένος, από την άλλη πλευρά έκανε προεκλογική εκστρατεία με δεδομένο ότι θα συγκυβερνήσει, ώστε να «μαζεύει» τον έξαλλο Τσίπρα στα εθνικά θέματα, την λαθρομετανάστευση κ.ο.κ. Και σε αυτόν τον τομέα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, αφού οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης σχετικά με τα εθνικά θέματα ήταν εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, νομιμοποίηση του Αττίλα στην Κύπρο, ενώ στο θέμα της λαθρομετανάστευσης δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτα, αρκεί να δει τις φωτογραφίες από τις αποβάσεις λαθρομεταναστών στην Ομόνοια.

Συνεπώς, ας μην κάνουν λόγο περί αξιοπιστίας οι Τσιπροκαμμένοι γιατί γελάνε και τα ποικιλόχρωμα ερίφια, μαζί τους. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών