Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 29, 2015

Τι πραγματικά συνέβη με τον Βαρουφάκη και την συνάντηση με τα συντρόφια στα Εξάρχεια;

Ε, λοιπόν, όχι! Η εποχή των… ηρωισμών των… «Νέων Καραϊσκάκηδων» δεν τελείωσε ακόμα, παρά το γεγονός ότι ύψωσαν λευκή σημαία! Μόνο που μεταφέρθηκαν στο εσωτερικό της χώρας.

Μπήκε, λοιπόν, εχθές αργά το βράδυ ο «έσπασες τη Μέρκελ σαν κλαράκι, Βαρουφάκη, Βαρουφάκη» σε ταβέρνα των Εξαρχείων, μετά της εριτίμου συζύγου του, για μάσα. Μόνο που κάποιοι σύντροφοι τον είδαν, ειδοποίησαν κι άλλους κι όταν μαζεύτηκαν πολλοί μπουκάρησαν στην ταβέρνα και επιτέθηκαν φραστικά στον σύντροφο υπουργό.

Τότε, αυτός πρότεινε να πάνε έξω να...
συζητήσουν συντροφικά και πολιτισμένα, για να μην ενοχλούνται τα υπόλοιπα συντρόφια που χλαμπάκιαζαν στο μαγαζί.

Το λοιπόν βγήκαν, τα είπαν, τα συμφώνησαν και από κει και πέρα, πήρε ο καθένας το δρόμο του. Αυτή είναι η αλήθεια και αν σε τίποτα παπαγαλίστικες ιστοσελίδες διαβάσετε διάφορα, περί «περιθωριακών» στοιχείων, που στην πραγματικότητα ήταν… ξένοι πράκτορες, μισθοδοτούμενοι γενναία από τα μαύρα κονδύλια της τρόικα, για να… ξεκάνουν την υπουργάρα μας και να στήσουν… εκτροπή, για ανατρέψουν τη… λαοπρόβλητη συγκυβέρνηση, αλλά τελικά ούτε που τον ακούμπησαν τον… γενναίο «Νέο Καραϊσκάκη» (μας με το ένα… νι), μη δίνετε σημασία. Είναι οι τελευταίοι… ηρωικοί παπαγαλισμοί πριν από τον ερχομό του νέου Μνημονίου. Τρεις μήνες μας έπρηξαν, κάντε λίγες ημέρες υπομονή και ανεχθείτε την υποτίμηση της νοημοσύνης σας!

(ΥΓ): Όσο για το γεγονός, ότι δεν εμφανίστηκε η αστυνομία κατά τη διάρκεια του διαλόγου μεταξύ των συντρόφων, δεν ήταν καθόλου περίεργο. Αντιθέτως, ήταν φυσικό κι επόμενο. Γιατί τα τσιπροκαμμενικά συντρόφια της έχουν απαγορεύσει την είσοδο στα Εξάρχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών