Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 29, 2015

ΕΘΝΟΣ: "Η Χρυσή Αυγή έρχεται μετά το ΣΥΡΙΖΑ..."

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στο εγχώριο κατεστημένο η ασυνέπεια και η έλλειψη αποφασιστικότητας της "πρώτης φοράς Αριστεράς" σχετικά με τις δεσμεύσεις έναντι του ελληνικού λαού και των ξένων τοκογλύφων με αποτέλεσμα το κύμα συμπαράστασης στην αρχή που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ, να αρχίζει να μετατρέπεται σε αγωνία και οσονούπω σε αγανάκτηση.

Αυτό θα έχει μοιραία ως επακόλουθο την οργή των ψηφοφόρων που με τη σειρά τους θα καταφύγουν σε.... ακραίες λύσεις, κάτι που έχει ειπωθεί πολλάκις, από τον Κοτζιά και τη Δούρου, μέχρι τον Τσίπρα και τους Financial Times.

Οι φωνές πια που το επαναλαμβάνουν και στα εγχώρια ΜΜΕ είναι πια αρκετά περισσότερες.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Μπόμπολα (ΕΘΝΟΣ) και το αποπαίδι του (Θεοδωράκη) - protagon.gr που γράφουν..

"..Εάν δεν βρεθεί συμφωνία όπως τη θέλει η κυβέρνηση, εάν πιεστεί κι άλλο μέχρι κατάρρευσης, θα ακολουθήσει η Χρυσή Αυγή", αναφέρει αρθρογράφος στην εφημερίδα του Μπόμπολα, - χρησιμοποιώντας τα...
λόγια του Υπουργού Εξωτερικών Ν Κοτζιά, πιστοποιώντας ότι όπως και στην περίπτωση της "απειλής" του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ στους δανειστές, τώρα η "απειλή της Χρυσής Αυγής" είναι πιο ισχυρή και πιθανή, ενώ εμμέσως πλην σαφώς ομολογεί ότι οι ψηφοφόροι αν απογοητευτούν από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι εν δυνάμει... Εθνικιστές, αφού το αποδέχονται και οι ίδιοι οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ.


"Ομως αδικείται ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ όταν προβάλλει τη Χρυσή Αυγή ως φυσιολογικό διάδοχό του, σε περίπτωση αποτυχίας του. Προσβάλλονται οι χιλιάδες ψηφοφόροι του, καθώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο σημαίνει ότι γίνεται αποδεκτό πως με την ίδια ευκολία με την οποία ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, μπορούν αύριο να μετακινηθούν στη Χρυσή Αυγή, περιμένοντας να ακούσουν τις ίδιες υποσχέσεις."

Παρόμοιο σκεπτικό έχει και αναρχοκομμουνιστής του protagon.gr που σε άρθρο του υπό τον τίτλο "Ή εμείς ή οι νεοναζιστές", προχωρά ένα βήμα πιο κάτω συζήτηση, λέγοντας ότι το φόβητρο της Χρυσής Αυγής, που είναι αναμενόμενο να μεγεθυνθεί ακόμη περισσότερο με τις υπάρχουσες συνθήκες (3ο μνημόνιο υπογεγραμμένο από τον ΣΥΡΙΖΑ) θα πρέπει να συσπειρώσει τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις για να αποτραπεί η εμφανής γιγάντωσή του στην ελληνική κοινωνία.

Υ.Γ.
Ότι και να κάνετε το...μνημόνιο έρχεται, μέχρι τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που ανατέλλει

1 σχόλιο:

  1. Να έχετε υπόψη σας ότι ο κόσμος υποστηρίζει την ΧΑ γιατί βλέπει στα στελέχη της κάτι που είναι σε ανεπάρκεια σε όλους τους άλλους χώρους: Νοικοκύρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών