Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 09, 2015

ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ… ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΑΣΙΣΟΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 
Προσοχή, προσοχή! Οι κάτοικοι –κυρίως- του κέντρου των Αθηνών, καθώς και οι διερχόμενοι απ’ αυτό, να μην ανησυχήσουν αν εκεί κατά τις μεσημβρινές ώρες αρχίζουν να νιώθουν… παράξενα. Δε θα φταίει η ζέστη του καλοκαιριού που μπήκε κάπως απότομα, αλλά το σύννεφο της μαστούρας που θα πνίξει το κέντρο και την ευρύτερη περιοχή!
Βλέπετε, σήμερα από τις 3 το μεσημέρι ως αργά τη νύχτα, ο τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, η νεολέρα ΣΥΡΙΖΑ και διάφορες δορυφορικές τους οργανώσεις (όπως π.χ. η «Κόψε μια τζιβάνα»…), διοργανώνουν μεγάλο  «αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ» (χασιφεστιβάλ), στο κέντρο του κέντρου, στην Πλατεία Συντάγματος. Το οποίο θα είναι και… αντιφασιστικό, μιας και σκοπίμως οι διοργανωτές του φρόντισαν να συμπίπτει με την επέτειο της νίκης του σταλινισμού…
Μάλιστα, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του χασισοφεστιβάλ, η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε έκκληση προς την κυβέρνησή της: «Καιρός οι....
χρήστες/στριες να σταματήσουν να αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες». Πίσω από τη φαινομενικά αθώα αυτή έκκληση-σύνθημα, κρύβεται κάποιο άλλο, που ακολουθεί αμέσως μετά: «Η συζήτηση γύρω από τις εξαρτησιογόνες ουσίες και την κάνναβη οφείλει να ανοίξει, λοιπόν, δημοκρατικά, συντεταγμένα και χωρίς ιδεοληψίες». Ήτοι, να αποποινικοποιηθεί η μαστούρα, ώστε να αντιμετωπιστούν με τον αλάνθαστο αυτό τρόπο της αποβλάκωσης, οι συνέπειες του Μνημονίου και κυρίως η ανεργία και η ανέχεια των νέων! Ιδού το περιεχόμενο της διεξόδου που δίνουν οι συριζαίοι και οι ελαφροδεξιοί συνοδοιπόροι τους στον ελληνικό λαό και στη νεολαία:
«Η διακυβέρνηση της αριστεράς είναι ιδανική ευκαιρία, ώστε να ανοίξει ο δημόσιος διάλογος και να σταματήσει πια να αντιμετωπίζεται ως ταμπού για την ελληνική κοινωνία ένα ζήτημα που αφορά χιλιάδες νέους ανθρώπους αλλά και τη συντεταγμένη πολιτεία… Θεωρούμε πως η οποιαδήποτε νομοθετική αλλαγή στην κατεύθυνση της αποποινικοποίησης/νομιμοποίησης των εξαρτησιογόνων ουσιών προϋποθέτει την  ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος που θα βασίζεται στην πρόληψη, την ενημέρωση αλλά και τον πλουραλισμό στα προγράμματα απεξάρτησης και επανένταξης».
Τέλος, η νεολαιίστικη χασισοσυνιστώσα δίνει ραντεβού στην Πλατεία, για… ομαδικό-συντροφικό μαστούρωμα, για να πάνε τα… φαρμάκια (Μνημόνια) κάτω:
«Γι’ αυτό, ενάντια στην υποκρισία και τον στρουθοκαμηλισμό, θα είμαστε κι εμείς αύριο στις 15.00 στην πλατεία Συντάγματος, ως πολιτική οργάνωση νεολαίας που αγωνίζεται για τα μικρά και τα μεγάλα που αφορούν τη νέα γενιά».
(ΥΓ): Το… χριστιανικόν κόμμα του προέδρου Πάνου, να χαίρεται τις… «κόκκινες γραμμές» του!

unnamed_1_191

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών