Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 09, 2015

Επιστολή Ηλία Παναγιώταρου προς τους τρεις υπερευαισθητοποιημένους a la carte δημοκράτες υπουργούς που αποκλείουν την Χρυσή Αυγή


Επιστολή Ηλία Παναγιώταρου προς τους τρεις υπερευαισθητοποιημένους a la carte δημοκράτες υπουργούς που αποκλείουν την Χρυσή Αυγή

Τρεις υπουργοί της κυβέρνησης, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου,  ο  αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Κωνσταντίνος-Ηρακλής Ήσυχος, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Ξανθός, δεν απαντούν στο θεσμοθετημένο συνταγματικό δικαίωμα άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου, που διενεργείται από τους Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για λόγους “συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης” εν όψει εκκρεμούς δίκης για συμμετοχή και ένταξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση.
Εν ολίγοις, οι προαναφερόμενοι αναπληρωτές υπουργοί προσβάλουν τους....
υπόλοιπους συναδέλφους τους υπουργούς (36 τον αριθμό, παρακαλώ), θεωρώντας ότι βρίσκονται (οι 36) “εκτός συνταγματικής-κοινοβουλευτικής τάξης”, μιας και οι ίδιοι θεωρούν ότι βρίσκονται “εντός”.
Το Κόμμα μας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, παρά την άθλια πολιτική-παραδικαστική-μιντιακή σκευωρία εις βάρος του που κορυφώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013, όχι μόνο δεν “εξαφανίστηκε”, όπως ήθελαν οι διώκτες μας, αλλά αντιθέτως και μετά από τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ο Ελληνικός Λαός, αναγνωρίζοντας το άδικο εις βάρος μας, μας ανέβασε και μας κατέταξε ως τρίτη πολιτική δύναμη. Όσο για το τεκμήριο της αθωότητας, το οποίο προς τιμήν τους το έχουν αναγνωρίσει διάφορες προσωπικότητες της Αριστεράς (Ρουπακιώτης, Βούτσης, Παναγούλης, Κατρούγκαλος, Χρυσόγονος κ.α.) το δικαιούνται όλοι (μα όλοι) πλην των βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης (αυτό μας λένε με απλά ελληνικά οι τρεις αναπληρωτές υπουργοί).
Προσβάλλουν τον θεσμό της Βουλής των 300, καθώς και τα αναφαίρετα δικαιώματα των βουλευτών, που απορρέουν από το Σύνταγμα των Ελλήνων και τον Κανονισμό της Βουλής. Το αν κάποιο πολιτικό κόμμα, ιδεολογία ή βουλευτές δεν είναι αρεστοί σε κάποιους άλλους, δεν τους δίνει το δικαίωμα –πόσο μάλλον όταν έχουν και θεσμικό ρόλο- να τους απαξιώνουν θεσμικά και να κάνουν κατάχρηση του θεσμικού τους ρόλου. Ο μόνος που μπορεί και δικαιούται να μας κρίνει είναι ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο του και μόνον αυτός.
Οι αντισυνταγματικές-αντιδεοντολογικές συμπεριφορές υπουργών δεν βοηθούν καθόλου την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, καθώς και τη γόνιμη αντιπαράθεση πολιτικών απόψεων, για τις οποίες τόσο υποκριτικά κόπτεσθε, αρκεί να μην αφορούν την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.
Μετά τιμής,
Ηλίας Παναγιώταρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών