Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 09, 2015

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΟΙ… ΚΟΤΕΣ

Γράφει ο Αντίοχος

«Η Ε.Ε. είναι λιγότερο μαχητική από μία ορδή από κότες», δήλωσε προχθές ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, προτείνοντας ταυτοχρόνως την συγκρότηση κοινού ευρωπαϊκού στρατού από τα κράτη μέλη της Ένωσης. Ενός «ευρωστρατού», ας πούμε…
Και για να γίνουμε συνήγοροι του… διαβόλου, ο Γιούνκερ δεν αναφέρθηκε βεβαίως στην μαχητική ικανότητα των επιμέρους στρατών των κρατών μελών της Ε.Ε., ούτε προσέβαλε κανέναν στρατό. Απλώς, είπε το προφανές, ότι στον σύγχρονο κόσμο, η Ε.Ε. ως Ε.Ε. κι όχι ως επιμέρους κράτη, είναι ένας οικονομικός γίγαντας και στρατιωτικός νάνος.
Ε, αυτή τη δήλωσή του πήρε ο…
αμπλαούμπλας υπουργοπάνος Κατακαϋμένος –προφανώς υπό την επήρεια προσφάτου… ψεκασμού- ως… προσβολή προς τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις (!!!) και με την γνωστή… εθνική υπερηφάνεια που τον διακρίνει (με μπόλικη δόση από… αμερικανική αστερόεσσα και σιωνιστικό άστρο του Δαϋίδ) και υπό την καθοδήγηση «εθνικοφρόνων» παπαγάλων του, έφτιαξε στο τάκα-τάκα μια… ελληνολεβέντικη ταρατατζούμια ανακοίνωση-απάντηση στον… βέβηλο κουτόφραγκο, μέσω… Twitter:
«Δύσκολο μου φαίνεται όταν αυτοπροσδιορίζονται κότες να θέλουν να συνυπάρξουν με αυτά τα λιοντάρια των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων».
Να αφήσει ο υπουργοπάνος Καμμένος τις φραστικές ελληνολεβεντιές και τους… λεονταρισμούς κατά φανταστικών προσβολών, κι αν θέλει πραγματικά να υπερασπιστεί τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, ας φροντίσει να δώσει και καμιά γενναία αύξηση στα στελέχη τους, που τα δίνουν όλα για την Ελλάδα, αμειβόμενοι με μισθούς μνημονιακής πείνας και δυστυχίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών