Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 09, 2015

Πώς είπατε...;! Δεν είναι πολιτική η διώξη της Χρυσής Αυγής..; Και ο ΟΗΕ γιατί συγχαίρει το πολιτικό σύστημα για τη διώξη των Ελλήνων Εθνικιστών;!


Απόδειξη πολιτικής διώξεως: Παρέμβαση για την δίκη της Χρυσής Αυγής από τον... ΟΗΕ

Αντί να απαιτήσει την εφαρμογή της Σύμβασης του ΟΗΕ, ο απεσταλμένος "χαιρέτισε" την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής

Στην Αθήνα βρίσκεται ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για θέματα «ρατσιμού», Μουτάμα Ρουτέρε, προκειμένου να συνομιλήσει με κυβερνητικούς αξιωματούχους για θέματα τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
Ο Ρουτέρε ξεκίνησε αποδίδοντας συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για την ρατσιστική πολιτική της εναντίον των Ελλήνων. Συγκεκριμένα συνεχάρη τους αρμοδίους υπουργούς για το γεγονός ότι....
δεν εφαρμόζονται οι νόμοι για τους λαθρομετανάστες και για το ότι η κυβέρνηση επιτρέπει την υποβάθμιση των γειτονιών των Ελλήνων, ερχόμενη σε πλήρη ρήξη με τους Έλληνες.
Στην συνέχεια ο Ρουτέρε, προσέφερε την αδιάσειστη απόδειξη ότι η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι αμιγώς πολιτική και ξεκινά από εντολές ξένων κέντρων εξουσίας. Συγκεκριμένα ο Ρουτέρε χαιρέτησε την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, κάνοντας μία παγκόσμια πρωτιά ο ΟΗΕ να ασχολείται με μία υπόθεση που αφορά τα εσωτερικά μίας χώρας, αποδεικνύοντας έτσι ότι όλη η υπόθεση είναι αποκλειστικά και μόνο πολιτική.
Όπως τόνισε σχετικά ο Ρουτέρε: «η κρίση έχει επιφέρει και περαιτέρω διακρίσεις εις βάρος των πιο ευάλωτων ομάδων, όπως οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι αιτούντες άσυλο, οι Ρομά και οι κοινότητες λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ, διακρίσεις που έχουν επιδεινωθεί από το ρατσιστικό και ξενοφοβικό λόγο που προέρχεται από ένα πολιτικό κόμμα που εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο», εννοώντας την Χρυσή Αυγή.
Στη συνέχεια το προσδιόρισε, μάλιστα, λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή «απροκάλυπτα προωθεί το βίαιο και αντιδημοκρατικό της πρόγραμμα» και συνεχίζοντας λέγοντας ότι «το κίνημα αυτό και παρεμφερείς ομάδες αποτελούν σαφή κίνδυνο για τις δημοκρατικές αξίες στη χώρα».
Για να αντιληφθούμε το βαθύ παράδοξο στα λεγόμενα του απεσταλμένου του ΟΗΕ, αρκεί να σκεφτούμε το εξής: Μέμφεται την Χρυσή Αυγή για «βιαιότητα» και «αντιδημοκρατικό πρόγραμμα», την στιγμή που δεν υπάρχει καν στοιχείο που να συνδέει βουλευτή της Χρυσής Αυγής με «βιαιότητα» και το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με «αντιδημοκρατικό πρόγραμμα».
Δεν μπορούμε να πούμε, όμως, το ίδιο για τον Ρουτέρε, ο οποίος φυσιολογικά θα έπρεπε να καλέσει την Ελλάδα να σεβαστεί την Σύμβαση του Παλέρμο, που αποτελεί σύμβαση του ΟΗΕ και να απαλλάξει την Χρυσή Αυγή από τις έωλες κατηγορίες!
Συνεπώς, ο ίδιος ο Ρουτέρε είναι αντιδημοκράτης, εφόσον δεν σέβεται τους νόμους που αποτελούν πυλώνα της δημοκρατίας. Επίσης ο ίδιος ο Ρουτέρε είναι βίαιος, αφού χειροκροτεί την φυλάκιση αθώων ανθρώπων, επειδή του το λένε τα αφεντικά του. Τα αφεντικά που ο οργανισμός του δεν τολμάει να ελέγξει για ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που τελούνται στην Παλαιστίνη, στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπως το Γκουαντάναμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών