Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 09, 2015

Διονύσης Τσακνής: Ο νέος σκληρός κομμουνιστής Διευθυντής της ΕΡΤ

Γράφει ο Αινείας

Διαβάζω ότι επιτέλους η νέα ΕΡΤ απέκτησε νέο Διευθυντή. Και το όνομα αυτού... Διονύσης Τσακνής.
Ναι πολύ σωστά αντιληφθήκατε, ο γνωστός "καλλιτέχνης" που γεμίζει τις σκηνές των φεστιβάλ της ΚΝΕ, που κάνει ομιλίες σε συνέδρια του ΚΚΕ και που κυκλοφορεί με μπλούζες με σφυροδρέπανο θα είναι ο νέος Διευθυντής που θα μεριμνήσει για την ενημέρωση του ελληνικού λαού!

Ας αφήσουμε λοιπόν το πρόσφατο παρελθόν του (δηλώσεις και δράσεις) να "μιλήσουν" αντ' αυτού και φανταστείτε σε τι μαρξιστικό - αντεθνικό μέσο θα γίνει η "Ελληνική" Ραδιοφωνία Τηλεόραση...

Στις τελευταίες εκλογές του Ιανουαρίου γράφει επιστολή με την οποία δίνει την ολόκαρδη στήριξή του στον ΑΝΤΑΡCIA και υπενθυμίζει την ....
πρότερη κομματική του ταυτότητα (ΚΚΕ) για την οποία έδωσε και πολλούς "αγώνες".

"Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ένας ανένταχτος ψηφοφόρος που είναι ή νιώθει κομμουνιστής δεν έχει μια εύκολη απόφαση μπροστά του. Ιδιαίτερα για όσους από εμάς έχουμε ιδεολογικές ή κομματικές αναφορές στο παρελθόν (απώτερο ή πρόσφατο) στο ΚΚΕ και το στηρίξαμε με κάθε τρόπο σε κρίσιμες εποχές και σε κρίσιμες αναμετρήσεις, η απόφαση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.  Η επιλογή του μοναχικού δρόμου ή της άρνησης συμμετοχής δεν μπορεί στην παρούσα φάση να είναι η ενδεδειγμένη. Εφόσον το πρόταγμα είναι άμεση αγωνιστική μεταβατική διέξοδος απ’ την κρίση εδώ και τώρα, με την προϋπόθεση της ρήξης με το σύστημα ΕΕ-ευρώ, η επιλογή δεν μπορεί να είναι παρά ψήφος στις πολιτικές δυνάμεις εκείνες που, παρά τις όποιες διαφορές τους, συμπαρατάσσονται μετωπικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Στη βάση αυτής της λογικής η στήριξη των ψηφοδελτίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ αποτελεί μια έντιμη και καθαρή επιλογή."

Βέβαια με το που ο ΣΥΡΙΖΑ σχημάτισε Κυβέρνηση αποστέλλει εκ νέου επιστολή με αποδέκτη τον Τσίπρα, την οποία προφανώς εκτίμησε αρκετά ο Πρωθυπουργός, και ανάμεσα στα άλλα αναφέρει:

«Αγαπητέ Αλέξη...δάκρυσα όταν πήγες την Καισαριανή...συμμερίστηκα τη συγκίνησή σου στις προγραμματικές δηλώσεις...Τέσσερις μήνες ζητήσατε; Τέσσερις και εκατόν τέσσερις θα είμαστε δίπλα κι απέναντί σας…».

Έγραφε σε πρόσφατη επιστολή του με αφορμή την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής - λίγο πριν τις διώξεις - :

"έναν και μόνο να κερδίσεις απ’ τα νύχια του φασισμού, πάλι κέρδος είναι"

(Λογικά αυτό θα είναι και το moto που εμφυσήσει στους... υφισταμένους του)


Μετά από όλα αυτά χρειάζεται πολύ μυαλό για να κατανοήσει κανείς ότι η Ανθελληνική συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ, με την πλήρη ανοχή του "πατριώτη" Καμμένου, επελαύνει με τους πιο σκληρούς μπολσεβίκους της σε όλες  τις κρατικές υπηρεσίες και ετοιμάζεται για τον πλήρη αφελληνισμό του κράτους;!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών