Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2015

Και στα δικά μας... ΓΕΡΜΑΝΟΣ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΥΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ… ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΟΥΝ;

vouleutismerkel
Ένας Γερμανός βουλευτής, που ανήκει στο ψοφοδεξιό κόμμα της φράου Μέρκελ, έδωσε το… καλό παράδειγμα «για να σταματήσει η εχθρότητα προς τους αλλοδαπούς» που έχουν κατακλύσει (και) την Γερμανία φιλοξενώντας στο σπίτι του δύο λαθρομετανάστες από την Ερυθραία.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Die Welt, ο γερμανός βουλευτής γνώρισε τους δύο νεαρούς μετανάστες -τον 19χρονο Χάμπεν και τον 24 Αγουέτ- στην εκκλησία της περιοχής του και τους κάλεσε στο σπίτι του.
Οι δύο νεαροί από....
την Ερυθραία φιλοξενούνται στην οικία του Πάτσελτ στο Μπρίσεν, κοντά στην Φρανκφούρτη και μοιράζονται τον επάνω όροφο του κτιρίου με τους δύο γιους του βουλευτή.
Κι όπως δήλωσε ο «συμπαραστάτης» και «αλληλέγγυος» βουλευτής στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD. «Εάν περισσότεροι άνθρωποι το έκαναν αυτό, τότε θα βρισκόμασταν σε καλό δρόμο».
Ασχέτως του πως κρίνουμε την πράξη του Γερμανού βουλευτή, δε μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε τη συνέπεια των λόγων με τα έργα του. Οι εγχώριοι «αντιρατσιστές» (και δε συμμαζεύεται…), που στα λόγια… σκίζονται για τους ταλαίπωρους λαθρομετανάστες, γιατί άραγε δεν πράττουν το ίδιο, να τους… παραδεχτούμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών