Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2015

Σαπίλα Σύριζα: Πανηγυρίζει η Χριστοδουλοπούλου στο μπομπολο-MEGA για τους καταυλισμούς λαθρομεταναστών σε Πεδίο του Άρεως και Βοτανικό


Σαπίλα Σύριζα: Πανηγυρίζει η Χριστοδουλοπούλου στο μπομπολο-MEGA για τους καταυλισμούς λαθρομεταναστών σε Πεδίο του Άρεως και Βοτανικό

Οι ανίκανοι δεν είναι πάντοτε και ακίνδυνοι. Όταν, μάλιστα, η ανικανότητα τους αυτή συνδυάζεται με τις εμμονές τους στις ξεπερασμένες από τον χρόνο ιδεοληψίες τους, τότε η επικινδυνότητα φτάνει σε πολύ υψηλά σημεία, καθώς χρησιμοποιούν τις όποιες θεσμικές τους ιδιότητες για να προωθήσουν τις εμμονές τους αυτές και να «εκδικηθούν» την κοινωνία που τις είχε μονίμως περιθωριοποιήσει.
Η αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου φροντίζει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να προκαλεί το πανελλήνιο με τις εκτός τόπου και χρόνου και στερούμενες έστω και στοιχειώδους σοβαρότητας δηλώσεις της. Το νέο «χτύπημα» αφορά την ....
ομολογία αδυναμίας διαχείρισης του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στο Πεδίο του Άρεως, με τους εκατοντάδες μαζεμένους λαθρομετανάστες να έχουν μετατρέψει τον χώρο σε καταυλισμό και η «στέγασή» τους εκεί κάτω από απολύτως αντίξοες συνθήκες να έχει μετατρέψει τον ευρύτερο χώρο σε μια υγειονομική βόμβα.
Η κυρα- Τασία δήλωσε ότι «αυτή την στιγμή, ΜΚΟ και αλληλέγγυοι καλύπτουν τα κενά τους κράτους. Χωρίς αυτούς τα πράγματα θα ήταν χειρότερα». Προχωρώντας ακόμη περισσότερο το σκεπτικό της είπε ότι «Το θεωρείτε πρωτότυπο να μένουν στις σκηνές στο Πεδίον του Άρεως; Στην Γερμανία έτσι μένουν οι μετανάστες»! Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ανεκδιήγητη Χριστοδουλοπούλου δηλώνει ότι το κράτος (δηλαδή και αυτή) είναι ανίκανο να καλύψει επιτυχώς το ζήτημα των λαθρομεταναστών στο Πεδίο του Άρεως (και όχι μόνον).
Οι ΜΚΟ και οι «αλληλέγγυοι» (άλλες πονεμένες ιστορίες κι αυτές οι δύο περιπτώσεις) έρχονται εκεί, αφήνουν κάποια είδη πρώτης ανάγκης και μετά πηγαίνουν στην άνεση και την ασφάλεια των δικών τους σπιτιών, αρκετά μακριά από την πηγή των γεγονότων, αφήνοντας τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής να ζουν δίπλα στους «προσωρινά» διαμένοντες εκεί παράνομα εισερχόμενους στην Χώρα. Χώρια που τα «παίρνουν» πλουσιοπάροχα από το κράτος για να το παίζουν «ανθρωπιστές με απευθείας ανάθεση».
Η κυρα-Τασία, μάλιστα, θεωρεί απολύτως φυσιολογικό και σύνηθες το ότι οι λαθρομετανάστες μένουν σε σκηνές, γιατί, όπως υποστηρίζει, έτσι συμβαίνει και στην Γερμανία! Βεβαίως, στη Γερμανία συμβαίνει και κάτι άλλο. Ένας εκεί βουλευτής, το ίδιο «ανθρωπιστής» και «αντιρατσιστής», όπως η Χριστοδουλοπούλου, οι ΜΚΟ και οι «αλληλέγγυοι», πήρε πριν λίγες ημέρες στο σπίτι του δύο μετανάστες από την Ερυθραία, με δικά του έξοδα, δίνοντας έτσι «το καλό παράδειγμα».
Καλούμε, λοιπόν, τόσο την κυρα Τασία όσο και τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους να δώσουν ένα «καλό μάθημα» στον «ρατσισμό» της τόσο καθυστερημένης Ελληνικής Κοινωνίας και να φιλοξενήσουν στα δικά τους σπίτια, με δικά τους έξοδα, αυτούς τους λαθρομετανάστες στο Πεδίο του Άρεως όσο και άλλους. Όταν νιώσουν άμεσα τα καλά της πολυπολιτισμικότητας, την αρμονική συμβίωση και την ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και κουλτούρας σ’ ένα ευρύχωρο σαλόνι και όχι κάτω από τον καυτό ήλιο, τότε ας επανέλθουν για να μιλήσουν για το «χρέος» των υπόλοιπων Ελλήνων.
Όλοι αυτοί, όμως, οι οποίοι δήθεν νοιάζονται για τους όντως ταλαιπωρημένους λαθρομετανάστες, δεν πράττουν το αυτονόητο. Να κάνουν, δηλαδή, ό,τι ακριβώς ζητάνε από τον υπόλοιπο Ελληνικό Λαό. Το έχουμε ξαναπεί, άλλωστε: Οι «αντιρατσιστές» δεν είναι «κορόιδα». Όλους τους άλλους θεωρούν ως τέτοια…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών