Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2015

ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ; Η ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

DIAS


Ίσως τώρα τελευταία να παρατηρείτε ότι δεν συναντάτε τόσο συχνά στους δρόμους μηχανοκίνητες περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως παλιότερα.
Αναμφισβήτητα οι μηχανοκίνητες περιπολίες έχουν ελαττωθεί σημαντικά και γι αυτό ίσως αναρωτιέστε τι μπορεί να συμβαίνει.
Μήπως επιτέλους επικράτησε το δόγμα του πρώην υπουργού ΠΡΟ ΠΟ κυρίου Νικολάου Δένδια «ευνομία παντού», που είχε προβληθεί σε μια εποχή που οι ληστείες, δολοφονίες, βιασμοί και κακοποιήσεις Ελλήνων πολιτών από αλλοδαπούς, ήταν καθημερινό φαινόμενο;
Ή μήπως η τωρινή κυβέρνηση των....
ανθρωπιστών κομμουνιστών οδηγεί την Ελλάδα με ταχέα βήματα σ’ ένα ιδανικό καθεστώς κοινωνικής δικαιοσύνης και ταξικής σύγκλισης, οπότε η εγκληματικότητα που γι αυτούς είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής ανισότητας, έχει ελαχιστοποιηθεί, ως εκ τούτου οι δυνάμεις καταστολής της δεν έχουν λόγο παρουσίας;
Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει και το έγκλημα παραμένει καθημερινό φαινόμενο, με θύτες σχεδόν πάντα αλλοδαπούς και λαθρομετανάστες. Ληστείες, δολοφονίες, πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των Ελλήνων Πολιτών.
Για ποιό λόγο λοιπόν η αστυνομία αντί να εντείνει την επιβλητική παρουσία της με περιπολίες και προστασία των αδυνάτων, τις έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό;
Μα για τον απλούστατο λόγο του ότι από τις 1250 μοτοσυκλέτες που διαθέτει η ομάδα ΔΙΑΣ οι 774 δεν λειτουργούν λόγω ελλείψεως ανταλλακτικών και ελαστικών.
Ναι δεν ακούσατε λάθος. Η αστυνομική παρουσία στους δρόμους, τις γειτονιές και τις πλατείες σταδιακά συρρικνώνεται λόγω του ότι οι υπεύθυνοι κυβερνητικοί παράγοντες του αρμόδιου υπουργείου είναι ανίκανοι και ανεύθυνοι αδιαφορώντας και ολιγωρώντας όσον αφορά την εξοικονόμηση κονδυλίων για την προμήθεια των απαραιτήτων εξαρτημάτων που θα βγάλουν 774 αστυνομικές μοτοσυκλέτες ξανά στους δρόμους.
Αλλά γιατί οι άνθρωποι να επιδείξουν ζήλο γι αυτό; Μήπως έχουν και τον χρόνο; Αφού τα περισσότερα κυβερνητικά στελέχη, εξαντλούν την ενεργητικότητα και το χρόνο τους, προκειμένου να υποδεχθούν τους λαθρομετανάστες, να τους μεταφέρουν στο Αθηναϊκό κέντρο και από εκεί να βρουν σε ποια περιοχή θα τους αμολήσουν ανεξέλεγκτους.
Ολόκληρους σχεδιασμούς ώρες επί ωρών κάνουν οι διεθνιστές εγκέφαλοι, οι κυβερνητικοί λαθρολάγνοι προκειμένου να εντοπίσουν τις περιοχές που με το έτσι θέλω θα «απαλλοτριώσουν», προκειμένου να εγκαταστήσουν τα τριτοκοσμικά χωριά.
Έχουν ώρα να ασχολούνται με πεζά και ανιαρά θέματα, όπως η εντατική αστυνόμευση και η προστασία των Ελλήνων Πολιτών;
Άλλωστε ίσως κατά βάθος να εφαρμόζουν τη «Λυκούργιο ρήτρα».
Ήτοι, οι νέοι στην αρχαία Σπάρτη που ανήκαν στην «Αγωγή» τρέφονταν περιορισμένα, ώστε πολλές φορές υπό το καθεστώς της πείνας παρακινούνταν στην κλοπή προκειμένου να συμπληρώσουν την τροφή τους. Σκοπός αυτού ήταν να αποκτήσουν επιδεξιότητα και ικανότητα αυτοσχεδιασμού. Μήπως λοιπόν η αριστερή Πολιτεία εφαρμόζει το ίδιο με τους λαθρομετανάστες; Δηλαδή τους προσφέρει τα βασικά και τους παρατάει ανεξέλεγκτους μειώνοντας συγχρόνως και την αστυνομική προστασία, ώστε να τους παροτρύνει να εξασφαλίσουν από μόνοι τους τα πρoς το ζην, ληστεύοντας, δολοφονώντας και κακοποιώντας Έλληνες Πολίτες; Με την μόνη διαφορά, αν στην Αρχαία Σπάρτη συνελάμβαναν έναν νεαρό κλέπτη η τιμωρία του ήταν πολλή σκληρή και έπρεπε να την υπομένει αγόγγυστα, ενώ εδώ οι εν ψυχρώ αλλοδαποί δολοφόνοι όχι μόνο καλοπερνούν στη φυλακή, αλλά δεν τολμά και κανείς να τους μιλήσει γιατί υπάρχει και ο αντιρατσιστικός νόμος. Άσε που βάσει των μεταρρυθμίσεων οι ποινές έχουν μειωθεί δραματικά και πολύ γρήγορα θα είναι πάλι ελεύθεροι.
Συμπερασματικά λοιπόν καταλήγουμε ότι κυβερνόμαστε από κάποιους που αδιαφορούν για την κοινωνική γαλήνη και ευταξία, που παρακάμπτουν την αύξηση της εγκληματικότητας και περισσότερο κόπτονται για το πώς θα τακτοποιήσουν τους απρόσκλητους εισβολείς, αυτούς που αύριο θα αποτελούν καθημερινά θέματα του αστυνομικού δελτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών