Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2015

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ, ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ… ΒΑΛΑΒΑΝΙΣΤΑΣ

valavani
Γράφει ο Αντίοχος

Λίγες ημέρες μετά την δημόσια έκφραση των… παραπόνων της (πάμπλουτης μαρξίστριας-λενινίστριας) Βαλαβάνη προς τα συντρόφια της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν τη στήριξαν όπως έπρεπε στην υπόθεση των 200.000 ευρώ που -όλως τυχαίως βεβαίως-βεβαίως…- έβγαλε η μάνα της από την τράπεζα την παραμονή της επιβολής του capital control, ενώ στον συγκεκριμένο λογαριασμό είχαν μερίδιο και τα παιδιά της –τότε- υπουργίνας, τα συντρόφια ένιωσαν τύψεις συνειδήσεως και –έστω με μεγάλη καθυστέρηση- εξέδωσαν ένα ψήφισμα στήριξής της.
Ας δούμε τι αναφέρεται στο ψήφισμα: «Η συντρόφισσα Νάντια Βαλαβάνη είναι γνωστή όχι μόνο στην....
Αριστερά αλλά ευρύτερα στον δημοκρατικό κόσμο για τους κοινωνικούς και πολιτικούς της αγώνες από την εποχή της δικτατορίας μέχρι σήμερα. Υπερασπιζόμαστε τη συντρόφισσα Νάντια Βαλαβάνη απέναντι στις αήθεις επιθέσεις και εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και εκτίμησή μας στο πρόσωπό της».
Συμπέρασμα: όσοι είναι «κοινωνικοί αγωνιστές» κι έκαναν «αντίσταση» στην 21η Απριλίου, έχουν το ακαταλόγιστο και το ακαταδίωκτο για ότι πράξουν ακόμα και 40 (και βάλε…) χρόνια αργότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών