Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2015

Κραυγή απόγνωσης των κατοίκων της Ειδομένης: «Πάρτε άμεσα τους λαθρομετανάστες, δεν αντέχουμε άλλο, καταστρέφουν το βιος μας»


Κραυγή απόγνωσης των κατοίκων της Ειδομένης: «Πάρτε άμεσα τους λαθρομετανάστες, δεν αντέχουμε άλλο, καταστρέφουν το βιος μας»

Αναστατωμένοι οι κάτοικοι στην Ειδομένη, βλέπουν καθημερινά τους λαθρομετανάστες να καταστρέφουν τις περιουσίες τους και προειδοποιούν ότι θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.
Την κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες κάτοικοι της Ειδομένης την έχουμε περιγράψει πολλές φορές. Από ότι φαίνεται, η υπομονή των κατοίκων της ακριτικής αυτής περιοχής έφτασε στο τέλος της, αφού προειδοποιούν ευθέως την κυβέρνηση.
«Αν μέχρι την Τρίτη δεν έχουν φύγει οι μετανάστες από την Ειδομένη είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ειδομένης Ξανθούλα Σουπλή. «Δεν θα αφήσουμε να...
μπει άλλο λεωφορείο στην Ειδομένη. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση» τονίζει η κ. Σουπλή και προσθέτει πως «δεν υπάρχει άλλη υπομονή».
Τις τελευταίες εβδομάδες οι περίπου 100 κάτοικοι της Ειδομένης (στην πλειονότητά τους ηλικιωμένοι), βρίσκονται συχνά αντιμέτωποι με παραβατικές συμπεριφορές των λαθρομεταναστών, στους οποίους τα Σκόπια δεν επιτρέπουν τη διέλευση καθώς δεν είναι Σύριοι, Ιρακινοί ή Αφγανοί.
Όπως τονίζουν οι ίδιοι κάτοικοι, αναγκάζονται να μένουν αμπαρωμένοι στα σπίτια τους, αφού οι λαθρομετανάστες προβαίνουν σε συνεχείς προκλήσεις εναντίον τους, περιλαμβανομένων εγκληματικών πράξεων όπως κλοπές κλπ, ενώ τα χειρότερα έχουν αποφευχθεί μέχρι τώρα χάρη στο γεγονός ότι οι κάτοικοι αμπαρώνονται στα σπίτια τους.
Η κυβέρνηση έχει οδηγήσει την κατάσταση στο απροχώρητο, ενώ η μοναδική «λύση» την οποία προσφέρει κάθε φορά που εγείρονται αντιδράσεις είναι να μεταφέρει το πρόβλημα στην Αθήνα. Και όταν εγείρονται αντιδράσεις στην Αθήνα, οι Τσιπροκαμμένοι αλλάζουν γειτονιά στους λαθρομετανάστες, αποδεικνύοντας καθημερινά πως δεν υπάρχει καμία θέληση για λύση του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών