Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2015

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΒΙΝΤΕΟ

korinth1__article
Μία ακόμα κίνηση της Χρυσής Αυγής στο συνδικαλιστικό πεδίο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, λαμβάνοντας την μέγιστη αποδοχή που θα μπορούσε να λάβει από τους αγροκτηνοτρόφους της περιοχής και την τοπική κοινωνία της Κορινθίας γενικότερα.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα, μπροστά στις συνέπειες του τρίτου καταστροφικού μνημονίου, οι Έλληνες αγρότες – η καρδιά του έθνους μας, δείχνουν εμπράκτως πως έχουν περάσει στην αντεπίθεση κατά του....
προδοτικού και επικίνδυνου συστήματος, χαρίζοντας την πλήρη στήριξη τους στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Tην εκδήλωση παρουσίασε η συναγωνίστρια Μαργαρίτα Αβραντινή, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και προλόγισε τους ομιλητές.
Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του Λαϊκού Συνδέσμου, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος έχοντας ασχοληθεί με τον κλάδο, παρέθεσε αναλυτικά όλα τα προβλήματα που τον μαστίζουν μαζί με τις λύσεις του Λαϊκού Συνδέσμου από το σχέδιο μας για εθνική ανάπτυξη.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής και υπεύθυνος του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. Ευάγγελος Μπαρμπούρης, ο οποίος μέσα από έναν ιδιαίτερα εμψυχωτικό λόγο, δήλωσε πως η προσπάθεια μας θα πετύχει, και δεν θα επιτρέψουμε να καταστραφεί το μέλλον των παιδιών μας.
Έπειτα τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής και Περιφερειακός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την Αττική, Περικλής Μουλιανάκης. Ο συναγωνιστής εστίασε στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις που επηρεάζουν τον τόπο μας, μέσα από τις οποίες η προδοτική κυβέρνηση Σύριζα εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία ώστε να καταστρέψει ολοκληρωτικά τον Έλληνα εργαζόμενο.
Τέλος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός. Ο συναγωνιστής ξεκίνησε τον λόγο του κάνοντας αναδρομή στην συνδικαλιστική ιστορία του Λαϊκού Συνδέσμου. Ξεκινώντας από τον ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α και το σωματείο “Άγιος Νικόλαος ” στην ζώνη του Περάματος, έχουμε φτάσει και στο αγροκτηνοτροφικό πεδίο, το οποίο εξελίσσεται με τεράστια επιτυχία.
Στην συνέχεια τόνισε πως ουδείς έχει το δικαίωμα να πίνει το αίμα του έλληνα εργαζόμενου εκμεταλλευόμενος την συντριπτική του ανάγκη για εργασία στους μαύρους καιρούς που διανύουμε, δεσμευόμενος πως εφόσον η Χρυσή Αυγή έχει ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια, σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την θλιβερή κατάσταση.
Αναφέρθηκε, επίσης, στον σεισμό που προκαλέσαμε στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο με όλες αυτές τις πρωτοποριακές θέσεις και ενέργειες, προσυπογράφοντας πως όσο υπάρχουμε θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε σκληρά και με κάθε τίμημα ώστε να σώσουμε τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας.
Αποτελεί καθήκον μας να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του έλληνα εργαζόμενου, για αυτό μετά την Αιτωλοακαρνανία και την Κορινθία, σειρά έχουν η Λακωνία, Μεσσηνία και η Αρκαδία.
Η ομιλία του συναγωνιστή Γιάννη Λαγού:
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/seismos-kai-sthn-korintho-plhthos-kosmou-sta-egkainia-tou-neou-agrokthnotro#ixzz3tdVCOzlR

1 σχόλιο:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...9 Δεκεμβρίου 2015 στις 4:24 μ.μ.

    ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!
    ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών