Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2015

Οικουμενική κυβέρνηση ζητούν οι διεθνείς τοκογλύφοι - Για να περνάνε τα μνημόνια με όλες τις ψήφους, πλην Χρυσής Αυγής!


Οικουμενική κυβέρνηση ζητούν οι διεθνείς τοκογλύφοι - Για να περνάνε τα μνημόνια με όλες τις ψήφους, πλην Χρυσής Αυγής!

Τρισέλιδη αναφορά της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα αποκάλυψε η εφημερίδα “Die Welt”. Στην αναφορά της πρεσβείας γίνεται λόγος για ακυβερνησία της χώρας και υπάρχει η σχετική προτροπή για έναν ευρύ μνημονιακό συνασπισμό, υπό τη μορφή «οικουμενικής κυβερνήσεως».
Ο λόγος για την αναφορά της πρεσβείας είναι ότι η κυβέρνηση ήδη μετράει απώλειες, ενώ τα σκλητότερα εκ των μνημονιακών μέτρων δεν έχουν έρθει ακόμα προς ψήφιση. Τίθεται έτσι θέμα βιωσιμότητας του ίδιου του τρίτου αριστερού μνημονίου ή του πολιτικού συστήματος.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί πως κατά τη διάρκεια της τελευταίας συσκέψεως των....
πολιτικών αρχηγών, η «ιδέα» για σύσταση οικουμενικής κυβερνήσεως ήρθε από δύο στόματα. Τόσο ο Θεοδωράκης, όσο και ο Λεβέντης είπαν ότι απαιτούν την δημιουργία μίας τέτοιας αντιλαϊκής κυβερνήσεως, αρκεί... να μπει στην κυβέρνηση και η νουδούλα.
Αυτός είναι κι ο λόγος που όλα τα κανάλια προβάλλουν συνεχώς τον Θεοδωράκη και τον Λεβέντη, παρότι τα αποκόμματά τους λαμβάνουν ποσοστά πολύ κοντά στην έξοδο της Βουλής, ενώ παράλληλα «θάβουν» τα πάντα γύρω από την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.
Οι «νταβατζήδες» προωθούν την «λύση» της οικουμενικής ώστε να επιτεθούν ενάντια στον Ελληνικό Λαό με ευρεία πλειοψηφία. Ο Λαός θα ψηφίζει αντιμνημονιακά και ακολούθως τα κόμματα θα προδίδουν τις προεκλογικές τους θέσεις συνεχίζοντας τη μνημονιακή πολιτική.
Βεβαίως, το δημοσίευμα της “Die Welt” έλαβε την ανάλογη καταγγελία από τον Σύριζα, αλλά και την κενή περιεχομένου ανταπάντηση της γερμανικής πρεσβείας. Άλλωστε ο κόσμος αυτές τις «ζυμώσεις» τις μαθαίνει μετά από δεκαετίες όταν αποχαρακτηριστούν τα ανάλογα απόρρητα έγγραφα και ποτέ πιο πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών