Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2016

Στον λάκκο με τα Μνημόνια και η ΝΔ



Βιάζεται πράγματι να γίνουν εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Οργίασε τις τελευταίες εβδομάδες η εκλογολογία. Πιο συγκεκριμένα υπήρξαν διαρροές και δημοσιεύματα περί πρόωρων εκλογών τον Σεπτέμβριο. Οι λόγοι για τους οποίους υποστηρίζουν κάποιοι ότι θα γίνουν εκλογές είναι ότι το πρόγραμμα, το οποίο έχουν επιβάλει στην Πατρίδα μας οι δανειστές δεν βγαίνει και η κυβέρνηση θα παραιτηθεί. Όλα αυτά περί αξιολογήσεων και εκλογών τ’ ακούμε συνεχώς επί έξι χρόνια!
Να είστε βέβαιοι ότι το πρόγραμμα δεν πρόκειται να βγει, όχι τον Σεπτέμβριο, αλλά ούτε για τα επόμενα πενήντα χρόνια, αφού με το δυσβάσταχτο αυτό και επαχθές χρέος και την πολιτική των μνημονίων η χώρα είναι απόλυτα λογικό να βυθίζεται οικονομικά και να έρχεται όλο και πιο κοντά προς την καταστροφή. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι....
θα γίνουν και εκλογές. Ακόμη μια υποχώρηση στις απαιτήσεις των τοκογλύφων δεν θα είναι και κάτι, το οποίο θα συμβεί πρώτη φορά…
Με απλά λόγια τα μνημόνια είναι καταστροφή και αυτό δεν μπορεί να το αναιρέσει καμία σοφιστεία του οποιουδήποτε επίδοξου σωτήρα. Ο άλλος λόγος για τον οποίο ισχυρίζονται ότι θα γίνουν εκλογές είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδεύσει προς την έξοδο από την εξουσία, προκειμένου να διατηρήσει κάποιες από τις δυνάμεις του. Και αυτό δεν στέκει σαν επιχείρημα, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει πόσες έχει κρατήσει από τις δυνάμεις του και ελπίζοντας στο θαύμα κατ’ ουσίαν διαλέγει την άτακτη συρρίκνωση των εκλογικών του ποσοστών.
Από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία ομιλεί εδώ και μήνες περί εκλογών, χωρίς να πείθει κανέναν ότι τις θέλει, για να κρατάει “ζεστή” την εκλογική της πελατεία και ό,τι έχει απομείνει από τον εκλογικό της μηχανισμό. Στα προβλήματα της Ν.Δ., η οποία στην συνείδηση του ελληνικού λαού είναι τουλάχιστον συνένοχη για την πολιτική των μνημονίων ήλθε να προστεθεί και η υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Είναι φανερό ότι η υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ διχάζει βαθύτατα την φιλελεύθερη παράταξη, αφού ο μεν Μητσοτάκης γνωρίζει ότι για να μπορέσει να κυβερνήσει κάποτε, όποτε γίνουν εκλογές, χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ και το να θίξει το ζήτημα της ΕΛΣΤΑΤ, είναι ευθεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ. Από την άλλη πλευρά μεγάλος αριθμός βουλευτών και στελεχών της Ν.Δ. έχει επίγνωση του γεγονότος ότι με τα πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σύρθηκε από το ΠΑΣΟΚ η χώρα στα μνημόνια και είναι ο μόνος τρόπος για να απαντήσουν ότι δεν ευθύνονται για την χρεοκοπία της χώρας.
Ακόμη όμως και εάν υποθέσουμε ότι η Ν.Δ. κάνει το… κορόιδο για την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ, αγνοώντας την Δικαιοσύνη, ακόμη και αν υποθέσουμε ότι έρχεται πρώτη στις εκλογές και κάνει συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, πώς θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας όταν ακολουθεί πιστά την πολιτική των μνημονίων και υπερψηφίζει τα νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ; Η μοιραία κατάληξη του όλου πολιτικού σκηνικού στην περίπτωση εναλλαγής στην εξουσία είναι μια ακόμη μεγαλύτερη πολιτική φθορά της Ν.Δ. και η αναμενόμενη συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ, μια συγκυβέρνηση που δεν την θέλουν γιατί τότε αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα θα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία ευρίσκεται καθ’ ομολογίαν των αντιπάλων της σε ανοδική πορεία παρ’ όλη την πολεμική που δέχεται από όλα τα πολιτικά κόμματα και τα ΜΜΕ. Βεβαίως, όταν και όποτε έλθουν οι εκλογές η Ν.Δ. προπαγανδιστικά θα παίξει το χαρτί της αυτοδυναμίας, μιας αυτοδυναμίας όμως που όλοι γνωρίζουν σε αυτήν την χώρα ότι είναι πλέον για τα κόμματα εξουσίας όνειρο θερινής νυκτός.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών