Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2016

ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ: ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΝΕΛ ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΥΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Σας παρουσιάσαμε εχθές τα κυριότερα σημεία της Έκθεσης του γερμανικού Ιδρύματος Αντενάουερ (μερκελιστές), για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Σήμερα, ως… επίλογο, θα σας παρουσιάσουμε τη γνώμη των μερκελιστών για το λόγο που ο στημένος στα τέσσερα μπροστά στην αφέντρα Μέρκελ, υπουργοπάνος Καμμένος… έσκισε τις περιβόητες… «κόκκινες γραμμές» του κι έγινε δούλος των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού:

«Οι ιδρυτικές αρχές του λαϊκιστικού δεξιού κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται εντελώς από τη στιγμή...
που έγιναν κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ΑΝΕΛ ακολουθούν πιστά τον ΣΥΡΙΖΑ σε οποιαδήποτε κυβερνητική επιλογή. Αυτό συμβαίνει ακόμα και με την πολύ προβληματική για το λαϊκίστικο κόμμα, φιλελεύθερη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης. Οι ΑΝΕΛ έχουν μόλις εννέα βουλευτές, κατέχουν όμως συνολικά 5 υπουργικές θέσεις (συμπεριλαμβανομένων των αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών). Αυτό μπορεί να εξηγήσει σε μεγάλο βαθμό την υψηλή αφοσίωση των δεξιών λαϊκιστικών ΑΝΕΛ στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ».

Έχουν δίκιο οι μερκελιστές, αλλά ξέχασαν τα πιο… σπουδαία: το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, Hot Spots και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων, αλλά και το ελικόπτερο, από το οποίο ο υπουργοπάνος κατεβαίνει μόνο για να πάει για… ύπνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών