Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2016

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΥΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ!

elonosia
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Κάποτε οι μετανάστες που πήγαιναν στην Αμερική, βάσει διακρατικών συμφωνιών, αποβιβάζονταν στη νήσο Έλις όπου γίνονταν και οι απαραίτητοι έλεγχοι, υγειονομικοί κλπ. Χαλασμένο δόντι να βρίσκανε στο στόμα μετανάστη, αυτομάτως σήμαινε και την αμετάκλητη επιστροφή του στα Πάτρια εδάφη. Αυτά στην Αμερική του τότε. Για το λαθρομεταναστευτικό που αποτελεί αυτή τη στιγμή τον υπ’ αριθμό ένα κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία, οι μόνες συμφωνίες που έγιναν για να μας επισκεφθούν οι μυριάδες των απρόσκλητων, είναι μόνο αυτές που κλώθονται στα μυαλά των συριζαίων. 65 μέχρι στιγμής τα κρούσματα ελονοσίας, τα επίσημα εννοείται, μιας και η συγκεκριμένη ασθένεια θέλει χρόνο επώασης τουλάχιστον δεκαπέντε ημερών. Θα αναφερθούμε τώρα σε ορισμένες αλήθειες για.....
τη συγκεκριμένη νόσο μιας και, η πληθώρα του κόσμου έχει την εντύπωση πως πρόκειται για μία απλή μεταδοτική νόσο που η ίαση της θα επιτευχθεί με ένα απλό φαρμακευτικό σκεύασμα. Η ελονοσία μεταδίδεται από μολυσμένο άτομο σε υγειές, μέσω των κουνουπιών, και χτυπά κατευθείαν το ήπαρ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ. Υπάρχουν μόνο κάποια κατασταλτικά φάρμακα που είναι ιδιαιτέρως τοξικά τόσο για το ήπαρ όσο και για τους νεφρούς. Το άτομο που θα μολυνθεί από τον ιό δεν μπορεί ποτέ να απαλλαχτεί από αυτόν, μιας και η ασθένεια κατά διαστήματα πάει και έρχεται. Σε πολλές των περιπτώσεων επέρχεται και ο θάνατος. Αυτά σε γενικές γραμμές διότι υπάρχουν και οι ειδικές. Η διάγνωση της νόσου δεν γίνεται με μια απλή εξέταση αίματος αλλά, απαιτούνται εργαστηριακές μονάδες σαν και αυτές που έχουν τα μεγάλα νοσοκομεία. Όπως γνωρίζουμε στα hot spot τέτοιες δεν υπάρχουν. Τι θα γίνει λοιπόν με όλους αυτούς τριτοκοσμικούς που τους πάνε και τους φέρνουν από το ένα μέρος στο άλλο, χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις, και χωρίς να ληφθούν οι απαραίτητες  υγειονομικές προφυλάξεις; Τι θα γίνει με τους καταυλισμούς αυτών στους οποίους τα κουνούπια στήνουν πραγματικό γλέντι, και οι οποίοι βρίσκονται κοντά σε κατοικημένες περιοχές; Πως θα προφυλαχτεί ο υγιείς πληθυσμός της Χώρας δεδομένου ότι τι καλοκαίρι φθάνει μέχρι και τον Οκτώβριο; Εδώ που φθάσαμε μία λύση υπάρχει, η οποία από τη μια είναι αρκετά επώδυνη** για μία μικρή μερίδα της Ελληνικής κοινωνίας, ενώ απ’ την άλλη είναι σωτήρια για όλη τη Χώρα. Άμεση μεταφορά και εγκατάσταση όλων των τριτοκοσμικών σε Γυάρο και Μακρόνησο, ώστε να αποφευχθεί η μετάδοση της νόσου. Διαχωρισμό των εθνοτήτων ώστε να αποφεύγονται οι μεταξύ τους συμπλοκές, όπως και εξονυχιστικός έλεγχος για όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια κλπ. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις υπάρχουν, και όσο το επιτρέπει ο καιρός θα γίνουν και οι απαραίτητες επιδιορθώσεις. Άμεση επάνδρωση των νησιών με το απαραίτητο υγειονομικό προσωπικό καθώς επίσης και με τους κατάλληλους εργαστηριακούς εξοπλισμούς. Καραντίνα σε όσους διαγνωστεί ελονοσία ή άλλη επικίνδυνη μεταδοτική νόσος. Άμεση απέλαση τόσο αυτών που βρέθηκαν θετικοί στις διάφορες μεταδοτικές ασθένειες, όσο και αυτών που έχουν μη έννομη  συμπεριφορά.  Φύλαξη των νησιών, τόσο πέριξ αυτών από το πολεμικό ναυτικό όσο και στο εσωτερικό αυτών από αστυνομικούς με βαρύ οπλισμό. Εξ υπακούετε ότι μετά το «αλτ τις ει» το λόγο έχουν τα όπλα. Όλα τα παραπάνω χρίζουν άμεσων πολιτικών ενεργειών, με οποιοδήποτε πολιτικό κόστος, όπου μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής μπορούν να φέρουν εις πέρας. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία και ας «κλαίνε» και «οδύρονται» οι αριστεροί με τον ανέξοδο πόνο τους.
*Η ενημέρωση για τη ελονοσία έγινε από έναν καλό φίλο, ιατρό στο επάγγελμα, που ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, και κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησή μας, μεταξύ των άλλων, μου είπε και το εξής: «αυτή τη στιγμή που μιλάμε, στην Αμερική ψεκάζουν για την ελονοσία και δεν ενδιαφέρονται για το αν θα φωνάξουν οι οικολόγοι, ή οι περιβαλλοντολόγοι, ή οι μελισσοκόμοι. Πάνω απ’ όλα η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας»   
** Μπορεί να σηκώνουν σπυριά οι αριστεροί όταν ακούν για Γυάρο και Μακρόνησο, αλλά δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην Ελλάδα εγκαταστάσεις με τέτοιο κτιριακό εξοπλισμό ώστε να δεχτούν χιλιάδες κόσμο. Όσο για το αν θα πετύχει το εγχείρημα, η πρόβα έγινε στο παρελθόν με τεράστια επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών