Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: Η SCOTLAND YARD ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ… ΜΑΝΤΙΛΑ

Μπορεί οι αρχές στην Γαλλία να απαγορεύουν το μπουρκίνι (ας όψονται οι πρόσφατες πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις και οι προεδρικές εκλογές που γίνονται του χρόνου…), αλλά αλλού γίνονται δεκτές οι μουσουλμανικές… ιδιαιτερότητες. Ακόμα και οι πιο ακραίες.

Έτσι, η Αστυνομία στον Καναδά και η Αστυνομία της Σκωτίας αποφάσισαν να επιτρέψουν στις μουσουλμάνες που υπηρετούν εκεί να φορούν χιτζάμπ, αντί για...
το συνηθισμένο αστυνομικό καπέλο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας του Καναδά, στόχος είναι να εκφραστεί η… διαφοροποίηση που επικρατεί στη χώρα, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν ακόμα πιο… προχωρημένος:

«Η Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία είναι μία προοδευτική, χωρίς αποκλεισμούς, αστυνομική υπηρεσία που τιμά και σέβεται τους ανθρώπους από οποιοδήποτε πολιτιστικό και θρησκευτικό υπόβαθρο».

Παρόμοιο μέτρο υιοθέτησε και η αστυνομία της Σκωτίας. Οι μουσουλμάνες που θα υπηρετούν στην αστυνομία της Σκωτίας θα μπορούν να φορούν χιτζάμπ, ενώ μέχρι σήμερα χρειάζονταν ειδική άδεια.
Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία της Σκωτίας αναφέρει ότι στόχος είναι να γίνει η δύναμη «αντιπροσωπευτική των κοινοτήτων που υπηρετεί».

Άντε, και του χρόνου με… μπούργκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών