Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2016

Κυριάκο γερά... με την κεντροαριστερά!

Φθινοπωρινή… αντεπίθεση ετοιμάζουν ο φον Κούλης και οι συν αυτώ (οι… Μπουμπούκοι), σύμφωνα με δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» – που έχουν πληροφορίες εκ των έσω. Και μέσα στ’ άλλα, προβλέπεται και διεύρυνση της νουδούλας, «για να καταδειχθεί στην πράξη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθίσταται ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης, γύρω από τον οποίο θα συσπειρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες μεταρρυθμιστικές δυνάμεις».

Ποιες είναι αυτές οι «μεταρρυθμιστικές» δυνάμεις; Ιδού τι λέει το ρεπορτάζ: «Ο λόγος για περιπτώσεις όπως αυτές του δικηγόρου Θ. Κοντογεώργη, ο οποίος είχε περάσει από τη Νεολαία του άλλοτε κραταιού Κινήματος και ήταν στον ευρύτερο κύκλο συνεργατών του Κώστα Σημίτη,...
του Μ. Θεμιστοκλέους, o οποίος επί εποχής Ευάγγελου Βενιζέλου συμμετείχε στην ομάδα εκπόνησης του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, και του αναπληρωτή καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γ. Γεραπετρίτη, ο οποίος είχε διατελέσει σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου. Ακόμα, του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς Θ. Πελαγίδη, που ήταν στο επιτελείο του Ευ. Βενιζέλου, και του Μ. Νεκτάριου, πρώην διοικητή του ΙΚΑ και στενού φίλου της Α. Διαμαντοπούλου.

Πέραν των «περιφερειακών» στελεχών, στην Πειραιώς κάθε άλλο παρά λησμονούν τα πιο «βαριά» ονόματα (πολιτικά «άστεγων» και μη) της Κεντροαριστεράς, μια ενδεχόμενη συμπόρευση των οποίων με τη Ν.Δ. θα αποτελέσει το επιστέγασμα της «γαλάζιας» στροφής προς τη δεξαμενή του Κέντρου. Ενδεικτική ήταν η παρουσία των αντιπροέδρων της Ν.Δ., Άδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη καθώς και άλλων κορυφαίων του κόμματος σε εκδηλώσεις του «Δικτύου» της Άννας Διαμαντοπούλου, αλλά και οι πρόσφατες δηλώσεις του ανεξάρτητου βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος άφησε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο συνεργασίας του με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, στη Ν.Δ. κάθε άλλο παρά ξεχνούν την προοπτική να υπάρξει δίαυλος επικοινωνίας με στελέχη όπως οι Γιώργος Φλωρίδης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έστω κι αν οι τελευταίοι έχουν εμφανιστεί επανειλημμένως αντίθετοι σε αυτό το ενδεχόμενο. Επιπλέον, οι «γαλάζιοι» επιτελείς εξακολουθούν να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον πολιτικό σχηματισμό του Χάρη Θεοχάρη».

(ΥΓ): Πάντως, σύμφωνα με τις δικές πληροφορίες, εκτός των προαναφερομένων, «παίζουν» πολύ οι περιπτώσεις… μεταγραφής του χοντρο-Ευάγγελου (Βενιζέλου), του χοντρο-Πάγκαλου, αλλά και του… αρχιτέκτονα του «εκσυγχρονισμού» Σημίτη! Ε ρε… γλέντια!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών