Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2014

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής: Τρία χρόνια λειτουργίας - Τρία χρόνια αδιάκοπου πολιτικού Αγώνα

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα πραγματοποιήθηκε, ομιλία και Αγιασμός για την συμπλήρωση των 3 χρόνων λειτουργίας της τοπικής οργάνωσης.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Συναγωνιστής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής και Γραμματέας της τοπικής Γιώργος Παπαγεωργίου, όπου μετέφερε το κλίμα των πρώτων ημερών για την λειτουργία και το άνοιγμα των γραφείων της Τοπικής μας, φτάνοντας στο σήμερα όπου μετά από πολλούς Αγώνες και θυσίες από την συλλογική προσπάθεια όλων των Συναγωνιστών που προσέφεραν κομμάτι από την καθημερινότητα τους, τον χρόνο τους, την προσωπική τους ζωή, το υστέρημα τους και την προσωπική τους εργασία, να κρατάνε όρθιο μετά από 3 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας ένα κάστρο της  Χρυσής Αυγής στην Αν. Αττική, έχοντας στο ενεργητικό της Τοπικής...
αμέτρητες ενημερωτικές δράσεις και εκδηλώσεις για την διάδοση των Αγώνων και των Ιδεών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής.



Ένα χρόνο μετά στο σημείο θυσίας των δύο Ηρώων οι Συναγωνιστές απέτισαν φόρο τιμής με την γαλανόλευκη στα χέρια! Παρά τους αποκλεισμούς και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις, χιλιάδες Συναγωνιστές συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τον Γιώργο και τον Μάνο όπως τους αρμόζει.



Την επόμενη μέρα τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο κοιμητήριο που βρίσκεται ο Μανώλης Καπελώνης υπέρ των ψυχών των άδικα δολοφονημένων Αδελφών και Συναγωνιστών μας, του Μάνου και του Γιώργου.



Ο Αγώνας μας συνεχίζεται αμείωτος, όλοι παραμένουμε στις επάλξεις μέχρι την τελική νίκη!

 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών