Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2014

Οι "καλές υπηρεσίες" ανταμείβονται με.... Υπουργεία! Αυτή είναι η "αξιοκρατία" του Σαμαρά!

skrekas-4
Τα μαχαίρια έχουν βγει στην νουδούλα καθώς με την υπουργοποίηση Σκρέκα τα εσωκομματικά μαχαιρώματα κατά Τρίκαλα μεριά δίνουν και παίρνουν.
Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή Σκρέκα που φαίνεται να ξεπερνάει το πατέρα του Θεόδωρο, πρώην βουλευτή της ψοφοδεξιάς στον Νομό Τρικάλων, έβγαλε στα κάγκελα αρκετούς συναδέλφους του βουλευτές της περιοχής.
Με πρώτο και καλύτερο το βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη που φαίνεται να περνά δύσκολες μέρες.
Ο λόγος; Μάλλον προφανής καθώς ο ίδιος ήταν από.....
τους πρώτους (εν ενεργεία νομάρχης Τρικάλων τότε) που το 2009 υπέγραψε υπέρ της υποψηφιότητας Σαμαρά για την προεδρία της Ν.Δ.
Αλλά και ο επικοινωνιακός στυλοβάτης της κυβέρνησης Μιχάλης Ταμήλος διέπεται από οργή και απογοήτευση μετά την υπουργοποίηση  σοκ του συντοπίτη του Σκρέκα…. Από την ώρα της επίσημης ανακοίνωσης έχει κλείσει το κινητό του και δεν έχει μιλήσει σε άνθρωπο…
Κι ενώ η σύζυγος του νέου υπουργού Σκρέκα αρχίζει να παίρνει σοβαρά το ρόλο της υπουργικής συζύγου και να τον εμψυχώνει δια μέσω twitter με το βιογραφικό του πέφτει πολύ γέλιο στο διαδίκτυο. Οι αποκαλύψεις είναι από το  Μatrix.
Αναφέρει χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καραγκούνη, για τον καλό της, Κώστα Σκρέκα: «Θέλω δημόσια να εκφράσω πόσο πολύ περήφανη και συγκινημένη είμαι! Αγαπημένε μου, καλή επιτυχία στο σημαντικό αλλά και δύσκολο έργο σου που είμαι σίγουρη ότι με την ευλογία και τη χάρη του θεού, τη δύναμη του κόσμου αλλά και τις ποικίλες ικανότητες και γνώσεις σου θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας…!!!».
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΗ!!!
Οι θριαμβολογίες περί ενός επιτυχημένου ανθρώπου της αγοράς που αναλαμβάνει το πιο κρίσιμο ίσως υπουργείο της κυβέρνησης δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από τις πληροφορίες για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του.
Στο βιογραφικό του αναφέρεται  πως ίδρυσε την εταιρεία Fortis το 2001 στην οποία εφαρμόζει «πρωτοποριακές τεχνικές» από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.
Ψάχνοντας τις “πρωτοποριακές” μεθόδους που εφαρμόζει ο νέος υπουργός αποκαλύπτεται ότι:
  1. Η “καινοτόμος” εταιρεία είναι μία αποθήκη καλτσών και …αναψυκτικών στη Φυλή. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει την έδρα στις Αχαρνές και επί της ουσίας πρόκειται για μία επιχείρηση που κάνει χονδρεμπόριο κολάν, καλσόν, αλκοολούχων ποτών και ηλεκτρικών συσκευών. ΄Ολα αυτά μαζί και ταυτοχρόνως.
  2. Αν διαβάσει κανείς τον τίτλο και τις δραστηριότητες της εταιρείας τα …χάνει: Καλτσόν και εσώρουχα μαζί με αναψυκτικά, χαρτομάντιλα, πετσέτες, φωτιστικά, ηλεκτρικές συσκευές. ΄Ολα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω. Κατά τα άλλα: «Η εταιρεία σήμερα καλύπτει πανελλαδικά όλα τα κανάλια της αγοράς από το οργανωμένο λιανεμπόριο, το χονδρεμπόριο, τα καταστήματα HO.RE.CA καθώς και ανεξάρτητα σημεία πώλησης. Αντιπροσωπεύει 3 από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους της Ευρώπης και έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στο χώρο των τροφίμων και ποτών».
  3. Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι, αν και ο ίδιος ο υπουργός δηλώνει διευθύνων σύμβουλος από τη θέση αυτή τον ισολογισμό του 2013 υπογράφει ο κ. Αλέξανδρος Κρομμύδας. Κάτι που ο κ. Κρομμύδας αναφέρει και στη σελίδα του στο Facebook.
Ειδικότερα για το τελευταίο ζητείται απάντηση. Αν ο νέος υπουργός είναι διευθύνων σύμβουλος, όπως λέει ο ίδιος, τότε γιατί υπογράφει άλλος από τη θέση αυτή τον ισολογισμό. Κι αυτό είναι μία ιδιαίτερα σοβαρή “ανακρίβεια” για έναν υπουργό Ανάπτυξης.
Υ.Γ.1  Εντευκτήριο της βουλής, λίγους μήνες πριν. Σύναξη γαλάζιων βουλευτών, ακούει εξοργισμένο βουλευτή του “καραμανλικού μπλοκ” να εξαπολύει μύδρους κατά του Σαμαρά. Κάποια στιγμή, πάνω στο κρεσέντο, ο βουλευτής διακόπτει και γυρνά απευθυνόμενος στον Σκρέκα που στεκόταν αμίλητος λέγοντας: “Επίτηδες τα λέω αυτά μπροστά σου, για να πας να του τα πεις!!!”
Υ.Γ.2  Προφανώς επειδή έκανε καλά την δουλειά του το παιδί «ανταμείφθηκε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών