Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2014

Και αν ψάχναμε Ήρωες, τους βρήκαμε...


Και αν ψάχναμε Ήρωες, τους βρήκαμε...

Πρώτη Νοεμβρίου 2013 και εις το διηνεκές… ημέρα πένθους για τη Χρυσή Αυγή και για το Μέτωπο Νεολαίας της, που έχασε δύο περήφανα μέλη του από το χέρι της τρομοκρατικής αριστεράς, του σάπιου και αμαρτωλού καθεστώτος, που την καθοδηγεί.
Ημέρα πένθους όμως και για ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, που έχασε δύο παιδιά του. Παρ’ όλο που πέρασε ένας χρόνος, η αντιτρομοκρατική του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ δεν έχει προβεί σε καμιά προσπάθεια για τη σύλληψη αυτού του «ψυχρού» δολοφόνου, που αφαίρεσε με πλήρη απάθεια τη ζωή δύο νέων και ελεύθερων παιδιών… Ελεύθερων, γιατί οι ψυχές τους ήταν ελεύθερες, όταν σε.....
περίοδο τρομοκρατίας παρέμειναν στην είσοδο των γραφείων μας, πιστοί στις Ιδέες  τους και τους συναγωνιστές τους, φυλώντας Θερμοπύλες για όλους τους υπόλοιπους.
Ηθικοί αυτουργοί αυτής της στυγερής δολοφονίας είναι τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που είχαν διαπομπεύσει ένα ολόκληρο Κίνημα Ελλήνων, χαρακτηρίζοντας όλους τους υποστηρικτές του ανεξαιρέτως, σαν δολοφόνους. Πολύ περισσότερο ευθύνεται η «προοδευτική» αριστερά και το μίσος της προς τη Χρυσή Αυγή και τον ελληνισμό, όταν για ένα μήνα απειλούσαν δημόσια και προχωρούσαν σε απειλές υπό την ανοχή της αστυνομίας. Για όλα αυτά όμως, η ευθύνη βαραίνει και την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου, η οποία παράνομα προφυλάκισε τον Αρχηγό και στελέχη του εθνικιστικού κινήματος, στήνοντας μία πολιτική δίωξη, παρωδία. Έδειξε πλήρη ανοχή στα αριστερά μορφώματα και τους αναρχικούς τρομοκράτες, αφαιρώντας την αστυνομία από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ γνώριζε, πως υπήρχαν στελέχη και μέλη της, τα οποία ηταν στόχος τρομοκρατών και είχαν στοχοποιηθεί από τα Μέσα Μαζικού Εκφοβισμού, που η ίδια ελέγχει. Ήθελαν να “διώξουν” το βάρος από πάνω τους, περιμένοντας ένα τυφλό χτύπημα ενάντια στη Χρυσή Αυγή και φρόντισαν να κάνουν τα πάντα εύκολα για τους επίδοξους τρομοκράτες.
Εμείς η Νεολαία της Χρυσής Αυγής, είμαστε η νεολαία της Ελλάδος, που αντιστέκεται και επαναστατεί, ενάντια σ’ ένα σάπιο και ανθελληνικό καθεστώς, που καταρρέει. Σε αντίθεση με τους νέους της ηλικίας μας, που έχουν επιλέξει έναν αστικό τρόπο ζωής, βασισμένο στην εξυπηρέτηση των υλικών αναγκών και την προσωπική τους μικροαστική αυτοϊκανοποίηση, εμείς επιλέξαμε έναν δρόμο δύσβατο, με πίστη στον Αρχηγό και τις Ιδέες μας για μιά μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη, που θα σέβεται και θα τιμά τους ήρωες προγόνους της και θα εξυψώσει ξανά το αρχαίο ελληνικό πνεύμα και πολιτισμό, που θαυμάστηκε απ’ όλο το κόσμο. Μακριά από ανηθικότητα, πνευματική και πολιτισμική ένδεια, προδότες και δολοφόνους των Εθνών.
Μια τέτοια Ελλάδα ήθελαν να «χτίσουν» και τα δύο δολοφονημένα αδέρφια μας, ο Γιώργος και ο Μάνος, και για μιά τέτοια Ελλάδα έδωσαν τη ζωή τους, εκείνο το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου 2013. Για μας τους νέους της Χρυσής Αυγής, αυτά τα δύο παιδιά αποτελούν ένα αιώνιο σύμβολο, ένα πρότυπο ζωής και δράσης, αφού παρέμειναν πιστοί στα Ιδανικά τους, μέχρι το τέλος. Και αν ψάχναμε Ήρωες, τους βρήκαμε στα πρόσωπα του Γιώργου και του Μάνου! Αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους σαν Έλληνες, σαν Χρυσαυγίτες…
Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών