Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2014

Το “Βήμα” ομολογεί πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά παραδίδει Κύπρο και Αιγαίο στους Τούρκους


Το “Βήμα” ομολογεί πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά παραδίδει Κύπρο και Αιγαίο στους Τούρκους

Όταν η ναυαρχίδα των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης αποκαλύπτει πως οι Αμερικανοί τηρούν πολιτική ίσων αποστάσεων αναφορικά με το ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων στην Κύπρο, συντρίβοντας την προπαγάνδα της Χούντας Σαμαρά η οποία έκανε λόγο για δικαίωση των ελληνικών θέσεων από Βρυξέλλες και Ουάσινγκτον, τότε έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε για την ενδοτική πολιτική του ελληνικού ΥΠΕΞ και του συνόλου της αντεθνικής κυβέρνησης.
Η καθεστωτική πληροφόρηση επιδόθηκε επί μέρες στην.....
θριαμβολογία, φτάνοντας μέχρι του σημείου να επαινεί Σαμαρά και Βενιζέλο διότι κέρδισαν τάχα την στήριξη των μεγάλων συμμάχων στην Ευρώπη και στην αντίπερα του Ατλαντικού όχθη. Παρά ταύτα το γενικό, κίβδηλο κλίμα ευφορίας άρχισε γοργά να υποχωρεί από την συνέχιση των τουρκικών προκλήσεων, οι οποίες ουδόλως επηρεάστηκαν από την υποτιθέμενη αμερικανική και ευρωπαϊκή παρέμβαση υπέρ των θέσεων της Αθήνας. Επρόκειτο σαφώς για έναν ακόμη μύθο, έναν από τους πολλούς μύθους για την εξαπάτηση της ελληνικής κοινής γνώμης και τον αποπροσανατολισμό της που μεταχειρίζεται η λαομίσητη Χούντα ούτως ώστε να διατηρηθεί στην εξουσία.
Το δημοσίευμα του Βήματος αποκαλύπτει την θλιβερή εικόνα της ελληνικής διπλωματίας, ελέω των συνειδητών πολιτικών αποφάσεων της αντεθνικής συγκυβέρνησης. Αναφέρεται σε συνάντηση υψηλόβαθμου Έλληνα διπλωμάτη με ομόλογό του στο Στέητ Ντιπάρτμεντ, προκειμένου να συζητηθεί η κρίση η οποία προκλήθηκε από τις τουρκικές ενέργειες, με την επίδοση της NAVTEX και τις κινήσεις του ερευνητικού σκάφους Μπαρμπαρός εντός της κυπριακής ΑΟΖ.
Η αμερικανική προσέγγιση, εν αντιθέσει προς τις αναλήθειες των ελληνικών μέσων «ενημέρωσης», κινείται στην κάτωθι γραμμή: «η Άγκυρα θα πρέπει να παύσει τις κινήσεις του «Μπαρμπαρός» εντός κυπριακής ΑΟΖ, αλλά από την άλλη πλευρά ίσως πρέπει να αναζητηθεί ένας τρόπος να συζητηθεί το ενεργειακό ή πτυχές αυτού στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο συνομιλητής του Έλληνα διπλωμάτη δεν έκανε ωστόσο κάποια αναφορά στην απόσυρση της τουρκικής NAVTEX».
Με πολύ απλά λόγια, καμία απολύτως στήριξη των ελληνικών θέσεων, καμία αναφορά στην εφαρμογή του διεθνούς δικαίου το οποίο παραβιάζεται από την Άγκυρα, με την ενθάρρυνση πάντοτε της δουλοπρέπειας της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.
Το ναυάγιο της αντεθνικής συγκυβέρνησης, έρχεται να οριστικοποιήσει η δήλωση του Αμερικανού αντιπροέδρου, Τζο Μπάιντεν, κατά την τηλεφωνική του συνομιλία με τον Κύπριο πρόεδρο Αναστασιάδη: «Ο Αντιπρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι εντάσεις θα αποκλιμακωθούν μέσω των συνεχιζόμενων διπλωματικών προσπαθειών και δεσμεύθηκε να ενθαρρύνει όλα τα κράτη της περιοχής να ακολουθήσουν μία αμοιβαία επωφελή προσέγγιση στην ανάπτυξη των ενεργειακών πόρων»!
Η δήλωση αυτή, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολιών: θέση της Ουάσιγκτον είναι η διαπραγμάτευση Ελλάδος και Τουρκίας υπό την αμερικανική ομπρέλα, με απώτερο σκοπό την συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών σε Αιγαίο και Κύπρο.
Η τουρκική πολιτική ηγεσία βεβαίως, δεν στέκεται ως ουδέτερος παρατηρητής έναντι των εξελίξεων, ούτε αναμένει την παρέμβαση τρίτων. Προχωρά στην αγορά πλατφόρμας από την κρατική εταιρεία φυσικού αερίου του Αζερμπαιτζάν, την Socar.
Πρόκειται για μια κίνηση η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα την συγκυβέρνηση των ραγιάδων της Αθήνας. Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ήταν εκείνη η οποία θριαμβολογούσε για την επίτευξη ενεργειακών συμφωνιών με το Αζερμπαϊτζάν, ενώ αντίθετα η Χρυσή Αυγή ήταν η μοναδική πολιτική δύναμη που κατήγγειλε τις ενέργειες της Χούντας, διότι καθιστούν την Πατρίδα μας ενεργειακό δορυφόρο της Τουρκίας.
Η πορεία των γεγονότων δικαιώνει την Χρυσή Αυγή. Εντούτοις δεν μπορεί να πανηγυρίζουμε για την επιβεβαίωση των όσων προβλέπαμε με μαθηματική ακρίβεια πως θα συμβούν. Αντιθέτως, εκείνο το οποίο οφείλουμε να πράξουμε είναι να αφυπνίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπατριώτες μας: η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά αποτελεί την ικανή και αναγκαία συνθήκη προκειμένου να υλοποιηθεί ο τουρκικός σχεδιασμός, ο οποίος δεν αρκείται σε οτιδήποτε λιγότερο από την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Η αντεθνική συγκυβέρνηση έχει ήδη προσυμφωνήσει με τον Τούρκο, ο Ελληνικός Λαός θα το επιτρέψει;
Ευάγγελος Καρακώστας

1 σχόλιο:

  1. Μόλις δουν ότι επιτίθενται οι Τούρκοι στην Ελλάδα, γρήγορα θα καταλάβουν γιατί η Χρυσή Αυγή είπε την Αλήθεια και το Αυτονόητο. Μόνο τότε είναι που θα στραφούν όλοι στην Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών