Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

xrysh_aygh_oikogeneia


Όσο και να χτυπάνε οι εχθροί μας, ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι πως το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών όχι μόνο αντέχει, όχι μόνο δεν υποχωρεί, αλλά κερδίζει συνεχώς έδαφος. Μέσα στον τρόμο του το σύστημα έχει την απορία πως η Χρυσή Αυγή δεν χάνει; Γιατί δεν λυγίζει;
Απορούν καπιταλιστές και μπολσεβίκοι γιατί οι νέο εθνικιστές δεν μασάν από.....
τον τσαμπουκά και την τρομοκρατία τους. Φυλακίζουν συναγωνιστές δίχως στοιχεία και αυτοί παραμένουν αμετανόητοι εθνικιστές. Δολοφόνησαν δύο αδελφούς μας και τα γραφεία συνεχίζουν να φυλάσσονται εθελοντικά από νέα παιδιά με μόνο όπλο την αφοσίωση τους στον ελληνικό εθνικισμό. Απειλούν, κυνηγούν, επιτίθενται και όμως δεν υπάρχει ούτε ένας συναγωνιστής που να κάνει πίσω.
Πόσο αλήθεια ξένο τους φαντάζει; Αυτοί οι κρατικοδίαιτοι αστοί ή οι ψευτοεπαναστάτες μπουμπούκοι βορείων Προαστίων και Κολωνακίου δεν μπορούν να αντιληφθούν γιατί η χρυσή Αυγή δεν ηττάται, γιατί οι χρυσαυγίτες δεν δείχνουν φόβο ότι και αν είναι να υποστούν.
Δυστυχώς για τους αντιπάλους μας η απάντηση είναι απλή αλλά δεν θα μπορέσουν ποτέ να την κατανοήσουν. Η Χρυσή Αυγή είναι μία οικογένεια. Όταν μιλάμε για ένα  συναγωνιστή πάντα τον βλέπουμε σαν έναν αδελφό μας. Απευθυνόμαστε στον άλλο σαν κομμάτι  του εαυτού μας. Σαν εθνικιστές νιώθουμε ομοαίματα αδέλφια. Νιώθουμε αδελφοί, είμαστε αδελφοί.
Ο αστικός καπιταλισμός φύσει ανταγωνιστικός και κανιβαλικός , ενσωματώνει πάντα μέσα του αυτήν την εχθρότητα , την δυσπιστία στον άλλο, τον  ανταγωνισμό μέχρι θανάτου ανθρώπου με άνθρωπο, όπου μόνο στην συμμαχία τω οικονομικών συμφερόντων αναγνωρίζεται η αξία της συνεργασίας. Από την άλλη ο μαρξισμός αν και θέλει να αυτοαποκαλείται ανθρωπιστικός ποτέ δεν υπήρξε τέτοιος. Η αναγνώριση σαν ύψιστης αξίας της ύλης , η δολοφονία κάθε αξίας και κάθε ιδανικού μπροστά στην κατοχή των μέσων παραγωγής, η εχθρότητα σε κάθε θρησκεία, κάθε παράδοση, κάθε εθνισμό οδηγεί αναπόφευκτα στην δημιουργία τεράτων τύπου Στάλιν, Μάο, Λένιν, Χότζα,  Πόλ Ποτ, Τσαουσέσκου. Η εγκαθίδρυση της δικτατορίας του προλεταριάτου με κάθε μέσο μας κάνει να κατανοούμε γιατί ο ιδεολόγος μαρξιστής  μόνιμα ασπάζεται μισάνθρωπα σχήματα και γίνεται πολέμιος κάθε ανθρώπινης αξίας με μόνο Θεό την κοιλιά του  και την τσέπη του, όπως ακριβώς και οι αστοί. της χειρότερης υποστάθμης.
Πως λοιπόν  άτομα με πνευματικά υπόστρωμα και ψυχοσύνθεση καπιταλιστική ή μπολσεβίκικη να κατανοήσουν τι θα πει αλληλεγγύη άνευ ανταλλάγματος; Αυτοθυσία άνευ υστεροβουλίας; Η Χρυσή Αυγή δεν είναι το κόμμα μας .Είναι η οικογένεια μας. Δεν είναι για τον έλληνα εθνικιστή η Χρυσή Αυγή το κόμμα που θα του δώσει δουλειά ή χρήματα ή άλλα ανταλλάγματα. Είναι η οικογένεια του.
Μοιραζόμαστε τα όνειρα μας, τους πόνους μας, τις αγώνες μας πως στην αληθινή μας οικογένεια. Στηρίζουμε ό ένας τον άλλο σαν αδελφός τον αδελφό.
Ο αρχηγός μας μικροί μας εχθροί δεν Ιανέ στα μάτια μας αφέντης μακρινός όπως οι δικοί σας εξουσιαστές , αλλά ο πνευματικός μας πατέρας. Ο μεγαλύτερος στρατιώτης της ιδέας μας, ο πρώτες πολεμιστής του ιδανικού μας. Όταν χτυπάτε την Χρυσή Αυγή νιώθουμε ότι χτυπάτε την οικογένεια μας. Καμία υποχώρηση δεν γεννάται από αυτό. Μόνο μίσος και πόθος για περισσότερο αγώνα .
Οι ελπίδες μας και τα όνειρα μας είναι στη Χρυσή Αυγή. Όπως το παιδί νιώθει κα αντιλαμβάνεται τον κόσμο μέσα από την οικογενείας του  έτσι και εμείς στις τάξεις του εθνικιστικού κινήματος βλέπουμε πλέον την ζωή μόνο μέσα από την κοσμοθεωρία του εθνικισμού.
Και αν υποθετικά μια μέρα οι εχθροί ήταν να δολοφονήσουν την οικογένεια μας , εάν επρόκειτο θεοί και δαίμονες μα μπορούσαν να νικήσουν την Χρυσή Αυγή, ο αληθινός Χρυσαυγίτης μόνο ένα καθήκον ξέρει: πίστη μέχρι το τέλος. Καλύτερος ο θάνατος και ήττα μαχόμενος μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές παρά η προδοσία.
Ατιμία για όποιον προδώσει τις ιδέες του, όπως ατιμία αιώνια και για όποιον προδώσει την οικογένεια του.
Όπως οι μεγάλοι αδελφοί σε μία οικογένεια, έτσι και στην Χρυσή Αυγή  πάντα οι πρώτοι στρατιώτες του κινήματος ήταν και είναι μπροστά. Δίχως φόβο. Μπροστά σε καθετί.
Σε καιρούς σκοτεινούς  όπου η Παγκόσμια σιωνιστική τάξη πραγμάτων θέλει τους ανθρώπους απομονωμένους και αποκομμένους, εμείς δηλώνουμε μια μεγάλη οικογένεια. Όπως στην Χρυσή Αυγή είμαστε – παρά τις ιδιαιτερότητες και ίσως τις περιστασιακές μας διαφωνίες- ένα σώμα και μία ψυχή, έτσι μια μέρα θα φέρουμε την ίδια ομοψυχία και στον πολύπαθο και διχασμένο ελληνικό λαό.
Ως τότε εχθροί μας περαστικά σας. Είμαστε κάτι που όσο και να θέλετε μεταξύ σας ποτέ δεν θα γίνεται. Μία οικογένεια.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί πολύ απλά, Χρυσή Αυγή + Οικογένεια = Χρυσή Οικογένεια! Δεν αφήνουμε κανέναν ν' αποβιώσει. Αν κάποιος θέλει ν' αποβιώσει, ας αποβιώσει από φυσικά αιτία (καρδιακό) με ηρεμία και γαλήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών