Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 04, 2014

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ (ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ): ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ!

Εκτός από τους μαρξιστές απάτριδες κοσμοπολίτες (του ΣΥΡΙΖΑ και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»), υπάρχουν και οι φιλελεύθεροι απάτριδες κοσμοπολίτες (της νουδούλας). Ένας τοιούτος, λοιπόν, ονόματι Νίκος Κωστόπουλος, κατοικοεδρεύων στα «ευγενή» νότια προάστια, πολιτευτής της νουδούλας στη Β΄ Αθηνών, τέως ειδικός σύμβουλος –επί νεοκαραμανλισμού- στα υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών  ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, μια φωτογραφία του από την παρέλαση που έγινε στη Γλυφάδα και το παρακάτω σχόλιο περί των παρελάσεων:...


“Στη σημερινή μαθητική παρέλαση που κάποιοι πιστεύουν ότι πρέπει να καταργηθεί γιατί αποτελεί φασιστικό κατάλοιπο. Μπορεί και να ‘χουν δίκιο. Οι πραγματικοί όμως επίσημοι Πρωταγωνιστές, οι μικροί μαθητές, μας γεμίζουν καμάρι και αισιοδοξία για τις καλύτερες μέρες που έρχονται. Αισιοδοξία και υποχρέωση εμείς οι μεγαλύτεροι να βάλουμε τα δυνατά μας για να τα κάνουμε όλα καλύτερα από παλιά“.

Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει τον… πατριώτη, το πλευρο-βοριδο-μπουμπουκαριό!

1 σχόλιο:

  1. Και μόνο το επίθετο του φανερώνει ότι είναι ΕΒΡΑΙΟΣ! Οι παρελάσεις ΔΕΝ πρόκειται να καταργηθούν. Θα παραμένουν έτσι για να μας θυμίζουν τους αγώνες που έδωσαν οι πρόγονοι μας για την ελευθερία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών