Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2015

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ!

KKE
Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στο «Έθνος της Κυριακής» (του Big Boss Μπόμπολα, του ΕΠΟΝίτη που έγινε… βαρόνος…), έδωσε ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, στα πλαίσια της υπερπροβολής που τυγχάνει από το σάπιο σύστημα, για να διασώσει τα εκλογικά του ποσοστά το κόμμα των πιο πιστών του σκυλιών.
Ερωτηθείς δε αν η Χρυσή Αυγή μπορεί να διεκδικήσει την τρίτη θέση από το ΚΚΕ, είπε ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική, ναζιστική οργάνωση από την παρουσία της οποίας εντός και κυρίως εκτός Βουλής «πρέπει να βγουν συμπεράσματα και όχι μόνο να....
μη βρεθεί στην τρίτη θέση, αλλά να μην πάρει ούτε 1%».
Όμως, προς μεγάλη απογοήτευση του συστήματος (στο οποίο σαφώς και συμπεριλαμβάνεται το ΚΚΕ) και των διεθνών του προστατών, η Χρυσή Αυγή θα είναι οπωσδήποτε τρίτο κόμμα της χώρας, με αυξημένα ποσοστά. Την ίδια ώρα –και πάλι προς μεγάλη απογοήτευση του συστήματος- τα ποσοστά του ΚΚΕ θα αρχίζουν από 3 (κι αν δεν είχε τη βοήθεια του συστήματος, θα ’πεφτε και κάτω από 3%…) και αναμένεται να πέσει πολύ… κλάμα από τους σπαγκοραμμένους του Περισσού (γιατί, όσο χαμηλώνουν τα ποσοστά, τόσο χαμηλώνουνε και τα φράγκα της κρατικής χρηματοδότησης…). Και πάμε και… στοίχημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών